Techtogether Magyar fiatalok is kigurultak saját készítésű járműveikkel az AMTS-re

Magyar fiatalok is kigurultak saját készítésű járműveikkel az AMTS-re

Pardavi Mariann | 2017.03.25 06:20

Magyar fiatalok is kigurultak saját készítésű járműveikkel az AMTS-re

Március 24-én kezdődött a háromnapos kiállítás, az AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón. Idén számtalan olyan hallgatói csapat is részt vesz, amik tevékenységét egész évben figyeljük.

Hirdetés

Kecskemétről egész delegáció vonult fel a fővárosba: kiállítja motorját a Kefo Motorstudent, megmutatja együléles formulaautóját a Kefo Motorsport, és elvitte napelemes, futurisztikus járművét a Megalux is.

Ez a kecskeméti FS jármű, a nyitóképen pedig az intézmény hallgatóinak motorja látható

Hasonlóan komolyan vette a rendezvényt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói gárdája. Bemutatkoztak az érdeklődőknek a Formula Student versenyeken nagy nemzetközi sikereket elérő BME FRT-sek, a motorkerékpár-építéssel foglalkozó BME Motostudent csapat és az energiatakarékos Fuse Racing Team.

A BME FRT is kivonult a 12. AMTS-re

A győri Széchenyi István Egyetem is delegált két csapatot: a Formula Student versenyeken induló Arrabona Racing Teamet, és az ilyen versenyen motorbeszállító csapatként tevékenykedő Szengine teamet.

A győri Arrabona Racing Team se hagyta ki a tuningshowt

Az Óbudai Egyetem is minden mozdítható járművét kigurította a versenyre, hiszen találkozhatnak a látogatók az energiahatékonyságban jártas Shell-Eco Marathon csapattal és a sűrített levegőt használó pneumobilosokkal is.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink