Techtogether 803 mérnök tanul szeptembertől Győrben

803 mérnök tanul szeptembertől Győrben

autopro.hu/P.M. | 2016.07.27 14:22

803 mérnök tanul szeptembertől Győrben

3352 jelentkező kap a napokban felvételt nyert értesítést a Széchenyi István Egyetemtől. A szakokra felvettek létszáma közel azonos a tavalyival, az idei évben is arányos, s tükrözi a képzések térségi munkaerő-piaci pozícióját.

Hirdetés

– A legdinamikusabban fejlődő hazai gazdasági térség meghatározó felsőoktatási intézményeként a legkorszerűbb gyakorlat és a verseny megismerését, tehetséggondozó műhelyeinket kínáljuk gólyáinknak, s mindehhez egyetemünk munkaerő-piaci, társadalmi beágyazottsága, Győr és Mosonmagyaróvár inspiratív szellemisége, sokoldalú támogatása jelenti a motiváló környezetet – mondta el dr. Földesi Péter rektor a nyári felvételi eljárás befejezésekor.

Gépészmérnöknek szeptembertől 206-an tanulnak, mesterképzésre 48-an jelentkeztek. Járműmérnökökből szintén nem lesz hiány: a BSc-t 250-en kezdik el, míg az MSc-t 49-en. Mechatronikai mérnökök is akadnak szép számmal, hiszen 57 kezdik meg tanulmányaikat ősszel, a mesterképzést pedig 12-en. Logisztikai mérnököknek is jópáran jelentkeztek, ugyanis a BSc mellett 164-en döntöttek, az MSc-t pedig 17-en választották.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink