Keresés

AUDI HUNGARIA Zrt.

Gyártástechnológia - tervezőmérnök – Gyártástechnológia - tervezés

Termékfejlesztés, tervezés Győr-Moson-Sopron megye

A gyártástechnológia-tervezés - ahogy a neve is mutatja - a gyártási folyamatok legfontosabb alappillére. A technológiák, a folyamatok és a berendezések optimális működése nélkül nem készülhetne el az a több ezer motor és autó, amelyek az Audi Hungariát a világ legnagyobb motorgyárává teszik.

Az üzem- és funkcióbiztos működése, a különféle hibák analizálása és kiküszöbölése a mindennapi munkafolyamatokhoz elengedhetetlen. A gyártástechnológia-tervezés komplex és izgalmas szegmense a vállalatnak, hiszen több terület közös munkáján és együttműködésén alapul: az öntészeti technológiák, a megmunkálás, a motorszerelde, a szerszám- és szériagyártás, a logisztika, a minőségbiztosítás, a karbantartás, a fejlesztés és a projektmenedzsment futnak itt össze.

A vállalatirányítás a szakterülettel szemben komoly követelményeket támaszt, amelyek közül a legfontosabbak a gazdaságosság, a termelési kapacitások fogyasztói igényekhez történő igazítása, a hatékony időgazdálkodás és a magas minőség fenntartása. Az itt dolgozó munkatársak biztosítják az Audi Hungaria gyártási folyamatainak fennakadásmentes működését, de a terület hatásköre nemcsak a győri egységre terjed ki, hanem több ponton is együttműködik az ingolstadti anyavállalattal, az Audi AG-val.


Feladatok

- Gyártási folyamatok tervezése és értékelése, egyeztetés a műszaki fejlesztéssel a termék folyamatbiztos gyárthatóság szerinti kialakítása miatt, Simultaneus Engineering csoportokban való részvétel

- Gyártási idők, invesztíciók, szükséges felület meghatározása

- Gyártó berendezések és a gyártáshoz szükséges eszközök beszerzése

- Gyártási dokumentációk elkészítése

- Gyártási folyamatok optimalizálása (minőség, gyártási idő, gazdaságosság)

- Gyártó berendezések felállításának, üzembehelyezésének és átadásának a koordinációja


Elvárások

- Felsőfokú mérnök (gépész-, villamos- vagy mechatronikai mérnök) végzettség

- Gyártási folyamatokkal, megmunkálással, tesztpadokkal kapcsolatos tapasztalatok (hasonló munkakörben szerzett 2-3 éves tapasztalat előny)

- Középfokú német nyelvtudás (angol nyelvtudás előnyt jelent)

- Rugalmas munkavégzés

- Gyakori külföldi kiküldetés vállalása

- Jó kommunikációs képesség, terhelhetőség, érdekképviselet (Audi képviselete külső cégekkel szemben)

Részletes magyar és német/angol nyelvű szakmai önéletrajz, valamint felsőfokú végzettséget igazoló dokumentum másolatának csatolását kérjük a pályázathoz!


Amit kínálunk

Változatos feladatok, fiatalos munkahelyi hangulat és hosszú távú karrierlehetőségek – ez az Audi Hungaria! A rendszeres visszacsatolásnak és a kompetencia alapú fejlesztési modellnek köszönhetően minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti szakmai és nem szakmai ismereteit, amelyhez különféle tréningek, oktatások és nyelvi képzések nyújtanak segítséget. Az inspiráló munkakörnyezethez hozzájárulnak high-tech eszközeink, csúcstechnológiát képviselő felszereléseink és prémium termékeink is. Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérkifizetéssel, prémiumkifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk.

Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes hozzánk csatlakozni! https://audi.hu/hu/karrier/miert-erdemes/


További információk

A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYDX9780
Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel
kérjük hívja Karriervonalunkat a +36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Baczoni Gergely válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 96 66 9019