Keresés

AUDI HUNGARIA Zrt.

CFD szimulációs mérnök, motortérátáramlás - Járműfejlesztés

Egyéb Győr-Moson-Sopron megye

Függetlenül attól, hogy karrierútjának melyik állomásánál tart, az Audi kihívást és fejlődést jelentő lehetőségeket biztosít Önnek. A folyamatos tanulás, kompetencia alapú fejlesztési modell és a rendszeres visszacsatolás eredményeképpen minden kolléga lehetőséget kap arra, hogy céljait elérje és egyéni terveit megvalósítsa. Köszönhetően az izgalmas feladatköröknek, a fiatalos munkahelyi hangulatnak és a high-tech környezetnek, az Audi Hungaria olyan hely, ahová a munkatársak szívesen járnak dolgozni.


Feladatok

Ebben a pozícióban az lesz a feladata, hogy a teljes jármű alkatrészeinek hőmérséklet vizsgálatát, főként a projektek korai szakaszában elvégezze és a koncepciót befolyásolja. Különösen az alábbiak tartoznak a feladatkörébe:

- a termikus szimuláció koncepciójának kidolgozása

- a szimulációs peremfeltételek meghatározása

- a szimulációs modellek felépítése és validálása

- a teljes jármű áramlástani is hőmérsékleti számítása / elemzése

- a számítások eredményeinek kiértékelése, valamint a rendszer termikus optimalizálása

Az eredményeit munkacsoportokban és megbeszéléseken mutatja be és képviseli. Munkája során szorosan együttműködik az egyes konstrukciós osztályokkal és külső partnerekkel.


Elvárások

- Lezárt felsőfokú tanulmányok az alábbi szakterületek egyikén: gépészet, járműtechnika, fizika vagy ezekkel rokon szakirány

- Haladó német és/vagy angol nyelvtudás

- Alapos ismeretek a folyadékok dinamikája és a numerikus áramlástan (CFD) területén

- Ideális esetben az ANSA, a StarCCM+, az OpenFOAM, a TAITherm, a Vectis és az Ensight szoftverek felhasználói szintű ismerete

- Programozási ismeretek (skript nyelvek) előnyt jelentenek

- Analitikus gondolkodásmód

- Jó együttműködő és kommunikációs készség

- Eredmények magabiztos prezentálása


Amit kínálunk

Változatos feladatok, fiatalos munkahelyi hangulat és hosszú távú karrierlehetőségek – ez az Audi Hungaria! A rendszeres visszacsatolásnak és a kompetencia alapú fejlesztési modellnek köszönhetően minden munkatársunk személyre szabottan bővítheti szakmai és nem szakmai ismereteit, amelyhez különféle tréningek, oktatások és nyelvi képzések nyújtanak segítséget. Az inspiráló munkakörnyezethez hozzájárulnak high-tech eszközeink, csúcstechnológiát képviselő felszereléseink és prémium termékeink is. Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérkifizetéssel, prémiumkifizetéssel és béren kívüli juttatásokkal honoráljuk.

Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes hozzánk csatlakozni! https://audi.hu/hu/karrier/miert-erdemes/


További információk

A munkavégzés helye: Győr
Referenciakód: GYDX10424
Pályázati rendszerünket érintő kérdéseivel
kérjük hívja Karriervonalunkat a +36 96 66 8888-as telefonszámon!

A kiírással kapcsolatos kérdéseit
Baczoni Gergely válaszolja meg Önnek a következő telefonszámon:
+36 96 66 9019