Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi alapelvek

Portálunk egyes szolgáltatásaihoz felhasználóinknak regisztrációs űrlapot kell kitölteniük. A regisztráció során hozzánk eljutott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a legteljesebb körültekintéssel óvjuk az illetéktelenektől. Harmadik félnek való kiadásuk csakis a törvényben előírt esetekben történhet meg.

Azokat az információkat, amelyek a felhasználók egyedi elérésére alkalmasak (mint például az e-mail címeket) csakis a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, esetenként, nem kiemelkedő gyakorisággal, tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak.

A felhasználók fizikai (nem internetes) elérésére alkalmas adatait kizárólag akkor gyűjtjük, ha az adott szolgáltatás, akció jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi. Ezen adatokat csakis erre, a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra használjuk, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át (kivéve a törvény által előírt eseteket).

Portálunknak joga van e megjegyzéseket moderálni, a hozzászólási szabályzattal ellentétes bejegyzéseket törölni. A szerkesztőségi elveinkkel ütköző hozzászólásokat, valamint a felhasználási feltételeinket rendszeresen megsértő hozzászólók regisztrációját figyelemztetés nélkül töröljük. Az ezeken a csatornákon felvitt különböző hozzászólások szerzői joga adott felhasználót illeti. A Trivero Kft. médiatermékei jogosultak azokból korlátozás nélkül publikálni.

Felhasználási feltételek

Ha Ön e portál oldalait meglátogatja, elfogadja az alábbi feltételeket:

A portálon fellelhető szöveges, fotós és multimédiás tartalom a Trivero Kft. (Kiadó) szellemi tulajdona.

A Kiadó fenntart minden jogot a lap másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A portál egyes felületeinek egyes részeit (cikkek, fotók, hirdetések) is csak a Kiadó írásos engedélyével szabad újraközvetíteni. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Trivero Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól csak a lapra való hivatkozással (internetes átvétel esetén linkelt hivatkozással) lehet értesüléseket felhasználni. A szó szerinti utánközlés csak a Kiadó előzetes, írásbeli engedélyével történhet.

A hírügynökségeknek a portálon felhasznált anyagai szintén szerzői jogvédelem alatt állnak.

A Trivero Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink