HR Ablak Új vezetőket neveztek ki a Rail Cargo-nál

Új vezetőket neveztek ki a Rail Cargo-nál

autopro.hu | 2021.01.14 13:16

Új vezetőket neveztek ki a Rail Cargo-nál

Fotó: Facebook/railcargohungaria

A Rail Cargo Austria (RCA) Felügyelőbizottsága új vezetőket nevezett ki a Rail Cargo Terminal - BILK Zrt. és a Rail Cargo Operator - Hungaria Kft. vállalatok élére. Magyarország legnagyobb intermodális konténerterminálja, a Rail Cargo Terminal - BILK új vezérigazgatója Czöndör Attila. A 45 éves jogi szakokleveles közgazdász Lippai Viktort váltja, aki négy évig töltötte be ezt a pozíciót.

Hirdetés
A Rail Cargo Terminal - BILK új vezérigazgatója Czöndör Attila.

A Rail Cargo Terminal - BILK új vezérigazgatója Czöndör Attila. | Fotó: Rail Cargo

Czöndör Attila 14 éve dolgozik különböző pénzügyi vezetői beosztásokban a vállalatcsoportnál. Vasúti karrierjét a MÁV Cargo Zrt.-nél, a befektetői kapcsolatokért felelős vezetőként kezdte. A társaság 2008-ban lezárt privatizációját követően először portfóliókezelési, később üzletfejlesztési vezetőként folytatta tevékenységét a Rail Cargo Hungariánál.

Ezen időszak alatt hosszabb ideig ellátta a BILK Kombiterminál Zrt. Felügyelőbizottságának elnöki feladatait is. A németül anyanyelvi szinten és angolul kiválóan beszélő szakember 2019-ig a Rail Cargo Logistics - Hungaria pénzügyi és kontrolling vezetője volt, majd 2020 végéig Bécsben az RCA Igazgatóságának munkáját támogatta.

Lippai Viktor a Rail Cargo Operator - Hungaria ügyvezetésének új tagja. A Rail Cargo Hungaria korábbi Business Unit MACE vezetője abban az időszakban vette át a Rail Cargo Terminal - BILK irányítását, amelyben ugrásszerűen emelkedett a Magyarországra irányuló kínai konténerforgalom. A sikeres akvizíció eredményeként bővült a terminál kapacitása, a vezetésével végrehajtott fejlesztések révén pedig korszerűsödött gépparkja, valamint az alkalmazott technológia. Az általa irányított digitalizációs programoknak köszönhetően jelentősen javult az ügyfélkiszolgálás színvonala.

Lippai Viktor a Rail Cargo Operator - Hungaria ügyvezetésének új tagja.

Lippai Viktor a Rail Cargo Operator - Hungaria ügyvezetésének új tagja.

Lippai Viktor az RCO - HU ügyvezető igazgatójaként továbbra is fontos szerepet vállal a konténerforgalom kiemelkedő minőségű biztosításában a partnerek számára.

Kiemelt Partnereink