HR Ablak A Tesla egy fontos vezetője távozik a cégtől

A Tesla egy fontos vezetője távozik a cégtől

autopro.hu/P.B. | 2022.01.13 12:22

A Tesla egy fontos vezetője távozik a cégtől

Fotó: Tesla

Valerie Caspers Workman HR igazgató január végén távozik a Teslától. A jogász végzettségű szakember nem nevezte meg távozásának okát, mindenesetre érzékeny veszteséget jelent majd a hiánya az amerikai autógyártó számára.

Hirdetés

Amerikai sajtóértesülések szerint Valerie Caspers Workman január végén elhagyja a Teslát. Workman 2018 óta dolgozik a Teslánál, és 2020 júliusa óta vezette a cég HR részlegét. Távozásával a Tesla nemcsak egy tapasztalt menedzsert veszít el, hanem egy fontos szószólót is.

Workman az elmúlt években mindig megvédte a céget a nyilvánosságban, amikor szükség volt rá – legyen szó a rasszizmussal kapcsolatos vádakról vagy a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről. Elhivatottságát jelzi, hogy ő maga hangoztatta, hogy büszke arra, amit a Teslánál igazán kiváló kollégái támogatásával elért. Egyelőre még nem esett szó Workman utódjáról.

A Teslánál az elmúlt években egy ideig nagy volt a fluktuáció, de a tavalyi esztendőben már nyugodtabb volt a helyzet. A Tesla legkomolyabb távozói közé tartozott az elmúlt években a technológiai igazgató J.B. Straubel, valamint Peter Rawlinson, Deepak Ahuja és Peter Hochholldinger – írja az Automobilwoche.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink