Gyártósor Májusban ismét vár a mikroelektronikai vásár

Májusban ismét vár a mikroelektronikai vásár

autopro.hu | 2020.02.27 15:22

Májusban ismét vár a mikroelektronikai vásár

Fotó: SMTConnect

Második alkalommal rendezik meg az SMTconnect rendezvényét. A mikroelektronika-gyártásban érdekelt vállalatok május 5. és 7. között, Nürnbergben mutatják be legújabb fejlesztéseiket.

Hirdetés

A németországi rendezvény az új technológiák prezentálása mellett a kapcsolatépítésre is kiváló alkalmat teremt. A DELTEC Automotive GmbH & Co. KG vagy a többek között termék-specifikus gyártó, valamint tesztelő eszközök készítésével foglalkozó Rawe Electronic GmbH mellett új, külföldi kiállítók is képviseltetni fogják magukat. Ezek közé tartozik az elektronikagyártás számos területén jelen lévő indiai Vasantha Advanced Systems ltd., illetve a lengyel Elhurt Sp. z o.o. is, mely automatikus vezérlő rendszerek és elektronikus részegységek szerződéses gyártójaként is ismert.

Egy helyen az egész gyártási folyamat

Az SMTconnect 2020-on a Fraunhofer IZM a „Future Packaging” teljesen működőképes gyártósorral várja a látogatókat. A demonstráció célja az iparágban végbe menő változások gyorsaságának szemléltetése, egyúttal segítség nyújtása azok megértéséhez, legyen szó a termelési folyamatok optimalizálásáról vagy akár adatkapcsolatokról.

Míg mások az iparág újdonságaival ismerkednek, a tapasztalt és a fiatal tehetségek a nemzetközileg elfogadott elektronikai szabványokat alkotó amerikai központú szervezet, az IPC - Association Connecting Electronics Industries által szervezett versenyen mérhetik majd össze tudásukat.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink