Gyártósor Görgős komissiózó állványok a Maxi-Szertől

Görgős komissiózó állványok a Maxi-Szertől

autopro.hu | 2022.08.09 14:23

Görgős komissiózó állványok a Maxi-Szertől

Fotó: Maxi-Szer Kft.

A munkafolyamatok optimalizálása szempontjából kiváló megoldás, ha az apró elemek, alkatrészek a gyártás helyén közvetlenül kerülnek betárolásra és biztosítják a folyamatos anyag utánpótlást. Pontosan ez teszi oly hasznossá a Maxi-Szer Kft. kínálatában megtalálható görgős komissiózó állványokat.

Hirdetés

A FIFO elv szerint működtethető csővázas görgős komissiózó állványok vagy KLT ládatároló rendszerek (flowrack vagy live storage rendszerek) kiegészítő elemei a polclapok, csúszó sínek, görgős lécek, elválasztó csövek, kerekek.

A rendszer megfelel a KAIZEN elv elvárásainak.

Mind a csővázas, mind a KLT görgős tálcás rendszer egyszerűen tervezhető, szerelhető, átalakítható. ESD kivitelben is elérhető.

A csővázas állványokat a kívánt méretben és kivitelben rövid határidőre tudjuk szállítani. A rendszert minden esetben az adott feladatra tervezzük, ezért erre a rendszerre egyedi AJÁNLATKÉRÉS szükséges.

Az 1996-ban alapított Maxi-Szer Kft. raktártechnikai rendszerek, intralogisztikai rendszerek és üzemeberendezések tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Az elmúlt évtizedekben számos logisztikai vállalkozás, multinacionális gyártó, autóipari beszállító bízta meg az intralogisztika területén felmerülő igények megol​dásával.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink