Gyártósor A sugárzásos sterilizáció lesz a fókuszban a BGS ISD22-n

A sugárzásos sterilizáció lesz a fókuszban a BGS ISD22-n

autopro.hu | 2022.09.28 08:16

A sugárzásos sterilizáció lesz a fókuszban a BGS ISD22-n

Ma veszi kezdetét a BGS Sugárzási Szolgáltatási Napok 2022 (BGS ISD22). Ne hagyja ki az egyedi programot tele előadásokkal a sugárzásos sterilizáció témakörében!

Hirdetés

A különleges programok között szerepel a BGS Beta-Gamma-Service vállalat üzemének virtuális bejárása. A Bruchsalban található létesítmény bejárásán Joachim Kinsch és Sören Berthold fogja kísérni az érdeklődőket.

Az ipar, a tudomány és különböző szövetségek szakértői fognak beszélni a sugárzásos sterilizálás különböző eljárásairól, a tipikus besugárzási eljárások menetéről és a logisztikai folyamatok optimalizálására kínálkozó lehetőségekről, továbbá meg fogják mutatni, hogyan tehető rutin műveletté a besugárzás, és milyen előnyöket kínálnak az egyes feldolgozási kategóriák.

Az érdeklődők exkluzív hozzáférést élvezhetnek az élő előadásokhoz, ezenkívül számos más tartalomhoz is, amiket a BGS letöltés céljából állított össze.

Tekintse meg a programot és regisztráljon a BGS Sugárzási Szolgáltatási Napok 2022-re!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink