Gyártósor Vitányi Róbert: aki olcsóbbat választ helyettünk, később rendszerint megkeres minket

Vitányi Róbert: aki olcsóbbat választ helyettünk, később rendszerint megkeres minket

Pardavi Mariann | 2016.06.16 10:41

Vitányi Róbert: aki olcsóbbat választ helyettünk, később rendszerint megkeres minket

A munkadarab befogás területén tevékenykedő Schunk hazai leányvállalatának vezetőjével, Vitányi Róberttel beszélgettünk. Idén nagy változások előtt áll a cég: miskolci székhelyüket ugyanis a fővárosba helyezik át.

Hirdetés

Mint mondta, minden nagyobb kiállításon képviseltetik magukat, így az Ipar Napjai kiállítást sem hagyták ki: a rendezvényen való megjelenésük célja elsősorban az, hogy minél szélesebb körben váljanak ismertté a Schunk által forgalmazott termékek.

– Robotkarok végeinek automatizálásával foglalkozunk, ezeket forgalmazzuk, de robotokat nem – ismerteti Vitányi Róbert cégvezető. – Főként az automatizálás, megmunkálás területén vagyunk jelen. A fejlesztéseink fókuszában az Ipar 4.0 által megismert követelmények állnak: intelligens, hálózatba kapcsolt, rugalmas.

Vitányi Róbert úgy fogalmazott: elismeri, hogy a termékeik nem az alacsony árkategóriát képviselik, ugyanakkor felhívta a figyelmet, aki minőségi terméket akar gyártani, az csak minőségi eszközökkel tudja ezt elérni.

– Ár-érték arányban verhetetlen a Schunk! Érdemes azt is hozzátenni, hogy aki minket választ, az nemcsak pár évre előre gondolkodhat, hanem annak hosszú ideig megbízható eszközök állnak rendelkezdésre – fogalmazott Vitányi, ezt bizonyítandó elmondta, egyik legnagyobb partnerük az Audi, és a szektorból több más, autóiparban tevékenykedő cég is őket választotta, de termékeiket a beszállítók és az elektronikaipar is használja.

– Sokan próbálkoznak alacsonyabb árú eszközök vásárlásával, ám a vége az rendszerint, hogy belátják, nem érdemes beérni a kiválónál rosszabbal – tette hozzá.

Kiemelt Partnereink