Gyártósor Robottervező alkalmazást indított a Universal Robots

Robottervező alkalmazást indított a Universal Robots

autopro.hu/P.M. | 2016.06.22 14:01

Robottervező alkalmazást indított a Universal Robots

A robotgyártó a müncheni Automatica kiállításon ismertette a legújabb fejlesztéseit.

Hirdetés

A bemutatott Universal Robots+ egy plug & play alkalmazásokat ismertető, online bemutatóterem. Az elérhető kiegészítők, robotkar-végeszközök és szoftveres megoldások választásával a forgalmazók és a felhasználók biztonságot és kiszámíthatóságot kapnak az alkalmazások megfelelő működéséhez, valamint – az elgondolástól kezdve egészen az üzembe helyezésig – heteket, akár hónapokat is lefaraghatnak a UR ko-botok telepítési idejéből. A +You nevet viselő fejlesztői programjuk hatékony üzleti és támogató platformot nyújt az UR robotalkalmazások számára.

A Universal Robots+ célja az, hogy rövidítse a cégek számára a megvalósítási időt, ugyanakkor növelje a felhasználói kényelmet és minden érintett fél számára csökkentse a költségeket.

– A Universal Robots+-szal olyan helyzetet hozunk létre, amellyel mindenki nyer: a fejlesztő közösség, a forgalmazó partnerek és a végfelhasználók is – mondta Esben J. Østergaard, a Universal Robots műszaki vezérigazgatója és társalapítója. – A +You fejlesztői program résztvevői ingyenes támogatást fognak kapni a Universal Robotstól az URCap-ek kidolgozásához. Az úgynevezett URCap-ek, azaz kiegészítő elemek, melyek kiterjesztik az UR robotok képességeit, lehetnek egyedi hardware elemek, szoftver plug-inek, vagy ezek kombinációi. A Universal Robots+ bemutatótermében kiállított kiegészítő elemek integrálása után a forgalmazó partnereinknek és végfelhasználóinknak nem kell költeniük az alkalmazások fejlesztésére és tesztelésére, hiszen azokat mint egyszerű plug&play megoldásokat tudják telepíteni. Röviden, a Universal Robots+ könnyű hozzáférést jelent hatékony, már használatban is bizonyított és biztonságos automatizálási folyamatokhoz. Ezeket a folyamatokat azokkal a személyekkel együttműködésben emeljük a következő szintre, akik kulcsfontosságúak ezen a területen: a ma és holnap fejlesztőivel.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink