Gyártósor Fejlesztett a Bosch Miskolcon: 260 munkahely 1,6 milliárd forintból

Fejlesztett a Bosch Miskolcon: 260 munkahely 1,6 milliárd forintból

autopro.hu/P.M. | 2017.07.26 13:41

Fejlesztett a Bosch Miskolcon: 260 munkahely 1,6 milliárd forintból

Elérte a 260 munkatársat a Bosch Miskolcon elindított legújabb működési egységében, a Regionális Szolgáltató Központban dolgozók száma, miközben eredetileg összesen 205 új munkahely teremtését vállalta a németországi központú vállalat – jelentette be Fükő László, a Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. ügyvezető igazgatója. A projekt teljes összege több mint 1,6 milliárd forintra rúg.

Hirdetés

A miskolci kéziszerszám-gyár K+F és gyártási profiljához újonnan csatlakozó Regionális Szolgáltató Központ kétféle tevékenységet végez. Egyrészt a Miskolcon, valamint más telephelyeken gyártott termékek szortírozásával, készre csomagolásával és kiszállításával foglalkozik vevői igények alapján, másrészt akkumulátorok és csomagoló anyagok globális és európai beszállítóktól történő beszerzését és tárolását látja el. Az új egység a miskolci szerszámgyár részeként, annak közvetlen közelében működik.

A 2001 novemberében létrehozott vállalat, amely a Bosch csoport legnagyobb európai kéziszerszám-gyára 2016-ban 10,5 millió kéziszerszámot gyártott, 2 millióval többet, mint az azt megelőző évben.

Kiemelt Partnereink