Gyártósor 87 perc alatt megtanulható a robotok használata

87 perc alatt megtanulható a robotok használata

autopro.hu/P.M. | 2017.02.03 09:40

87 perc alatt megtanulható a robotok használata

Sokakban él a tévhit, miszerint az ipari robotok programozása hosszú és körülményes folyamat, amelyet kizárólag az erre képzettséget szerzett szakemberek tudnak elvégezni.

Hirdetés

– A Universal Robots által forgalmazott kobotok, vagyis együttműködő robotok egyik nagy előnye, hogy egyszerűen beprogramozhatóak és könnyen üzembe helyezhetőek. A weboldalunkon elérhető online Akadémia segítségével gyakorlati úton, interaktív szimulációs feladatok végrehajtásával lépésről lépésre ismerkedhetünk meg a robotok használatával – mondta el a képzésről Slavoj Musilek, a Universal Robots közép-kelet-európai vezérigazgatója.

A hat modulból álló képzési rendszer díjmentesen elérhető mindazok számára, akik a dán cég által gyártott robotokkal kapcsolatos tudásukat szeretnék tökéletesre fejleszteni. A képzés már angol, spanyol, német, francia és kínai nyelveken is elérhető, és mindösszesen 87 percet vesz igénybe. A tréning során a résztvevők először a robotok külső-belső jellemzőivel, majd pontos működésével ismerkedhetnek meg, illetve megtanulják az eszköz helyes beállításait. Ezt követően az oktatás már olyan összetettebb feladatokra is kitér, mint egy konkrét program létrehozása, a biztonsági beállítások illetve a külső eszközökkel történő interakció létrehozása.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink