Gyártók Új vezető felel a Škoda eladásaiért

Új vezető felel a Škoda eladásaiért

autopro.hu/G.I. | 2017.09.08 11:58

Új vezető felel a Škoda eladásaiért

2017. szeptember 1-jétől Alain Favey a Škoda értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tagja lett. Elődje, Werner Eichhorn pedig hasonló körben fog dolgozni értékesítési és marketing vezetőként a Volkswagen észak-amerikai régióban.

Hirdetés

Alain Favey közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi autóiparban. A Citroënnél kezdte a pályafutását 1989-ben, ahol már ügyvezető igazgatóként kísérte figyelemmel az európai piacot. 2009-ben csatlakozott a Volkswagen csapatához az európai értékesítés vezetőjeként, majd pedig a Porsche Holding Salzburg vezérigazgatója lett 2012-ben.

– Alain Favey kiválóan ismeri a nemzetközi autóipart és rengeteg évnyi tapasztalattal gazdagítja a ŠKODA-t az értékesítési és marketing területeken. Vele a fedélzeten biztos vagyok benne, hogy az eddigieknél is sokkal hatékonyabban növelhetjük a márkánk ismertségét – mondta a Škoda vezérigazgatója, Bernhard Maier.

Werner Eichhorn 2012 szeptember 1-jén lett a Škoda értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tagja, és az 5 év alatt, amit hivatalában eltöltött, jelentősen növelte a Škoda termékeinek eladásait és a márka hírnevét is tovább népszerűsítette.

– Szeretnénk köszönetet mondani Werner Eichhornnak a rengeteg sikeres erőfeszítéséért, amit a Škoda márkáért tett. Hivatala alatt láthatóan erősítette a márka jelenlétét a nemzetközi piacokon is – tette hozzá Maier.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink