Gyártók Új szlogenre és logóra vált az Opel (videóval)

Új szlogenre és logóra vált az Opel (videóval)

autopro.hu/V.V. | 2017.06.16 14:03

Új szlogenre és logóra vált az Opel (videóval)

„The future is everyone’s” , azaz „A jövő mindenkié”- így szól a közelmúltban a GM tulajdonából a PSA csoporthoz került Opel új szlogenje. De nem csak a „Wir leben autos” (Autókért élünk) jelmondatot cserélik le, hanem a logón is változtatnak.

Hirdetés

„A jövő mindenkié” az Opel új márka hitvallása a vállalat magával szemben támasztott elvárásait hangsúlyozza: a német gyártó demokratizálja a jövőbeli technológiákat, és elérhetővé teszi azokat mindenki számára.

Ez a megközelítés a nem egyedülálló a márka történetében, és olyan példákkal támasztható alá, mint a hagyományos háromirányú katalizátor bevezetése 1989-ben, a személygépkocsik légzsákkal való ellátása 1995-ben, vagy a személyes kapcsolat- és szerviz asszisztens bemutatása az Opel OnStar-on 2016-ba, amik a környezeti és biztonsági tudatosság mérföldköveinek is tekinthetőek. Az Opel mindig is úttörő volt az innovációk és a prémium technikák minél szélesebb körű terjesztésében.

Az Opel új logója

A most bevezetendő új mottó egyfelől azt mutatja, hogy a trendszerű mobilitási megoldások csak állandó újításokkal lehetségesek, másfelől pedig, hogy ezek a megoldások és a jövőbeli technológiák nem csak egy bizonyos rétegnek lesznek elérhetőek, hanem mindenki számára.

Az Opel logó újratervezésére vonatkozó irányelvek egyértelműek és egyszerűek voltak, hiszen megmaradtak a régi Opel logó alapvonásai: a kör a kerék szimbóluma, a villámcsapás pedig a tiszta energia jele. Lekerült azonban róla az „Opel” felirat.

Az első, sorozatgyártásban új logóval készülő autó az Insignia, amely az intelligens technológiák szélesebb körét kínálja, mint bármely más modell a szegmensében.

Kiemelt Partnereink