Gyártók Új lökhárítókat dolgozott ki az Audi

Új lökhárítókat dolgozott ki az Audi

autopro.hu/P.M. | 2018.07.03 22:52

Új lökhárítókat dolgozott ki az Audi

A 2019-es modellévtől az A4 Limousine és az A4 Avant új kialakítású lökhárítókat kapnak, amely az új kerékváltozatokkal még inkább kiemelik az autó sportos karakterét.

Hirdetés

Az új modellévben az Audi A4 a design és a sport felszereltségi szintektől felfelé figyelemfelkeltőbb orrkialakítást kap. A légbeömlőket kívül erőteljes, ötszög formájú kontúrral formázták, belsejét pedig az alumínium hatású csíkok határozzák meg. Az S line külső csomag részeként a sportosabb megjelenésről az új lökhárító gondoskodik. Egy U formájú kapocs választja ketté a külső és a belső részeket, amelyet a méhsejt mintázatú hűtőrács tesz teljessé. A légbeömlők nyílásain keresztül érkező levegő egy része a kerékjáratokba jut és a kerekek mellett áramlik tovább.

A Singleframe hűtőrács megjelenése szintén segít a felszereltségi szintek közötti tájékozódásban. Az S line külső csomagnál a hűtőrácsot háromdimenziós hatású lamellákkal alakították ki, az orrkialakítás alsó részét pedig egy fémszínű betét zárja le. A hátsó lökhárító szintén az alapfelszereltség részeként kapja meg az új külsőt. Két széles, trapézforma kipufogó vette át a korábbi kerek kipufogóvégek helyét, a két kipufogóvég közötti diffúzor rész pedig keskenyebb lett. A 16 és 19 col közötti méretben elérhető kerekek szintén új megjelenést kaptak.

Az S line competition felszereltségi csomag szintén az A4 modellsorozatnál debütál és számos különleges elemmel gazdagítja az A4 megjelenését. Ilyen például az első lökhárítónál alkalmazott betét, a holdezüst színű oldalsó védőcsík, az A4 Avant modellnél megjelenő RS hátsó spoiler vagy az új „Turbó kék” színű fényezés. A négykarikás logó ezúttal a hátsó ajtók alsó részén kapott helyet, a színe pedig a külső fényezéstől függően ezüst vagy fekete lehet. Az S line competition felszereltségi csomag sportos kiegészítőivel is hódít, ilyenek például az Audi Sport 19 col peremátmérőjű kerekei, a vörös féknyergek és a LED-fényszórók.

A belső térben az S line competition az S line csomagnál megismert fekete elemeket használja az RS karbon betéteivel kombinálva. Ezt egészíti ki a háromküllős multifunkciós kormánykerék és a fekete, részben bőrkárpitozású sportülések. Opcionálisan elérhetőek az S sportülések is magmavörös illetve további választható színekben.

Kiemelt Partnereink