Gyártók Teljesen digitálisan mutatkozik be az új Audi A3

Teljesen digitálisan mutatkozik be az új Audi A3

autopro.hu/P.B. | 2020.05.15 09:19

Teljesen digitálisan mutatkozik be az új Audi A3

Fotó: Audi MediaCenter

A koronavírus-járvány következtében nem úgy került sor az új Audi A3 bemutatására, mint ahogyan azt a gyártó elképzelte. Azonban az Audinál nem mondtak le arról, hogy a tervezett időben a kereskedésekbe kerülhessenek az új autók, csak éppen a megszokott betanítások kerültek át az online térbe.

Hirdetés

Olyan időkben, amikor a személyes kontaktusokat javasolt vagy éppen kötelező kerülni, nem egyszerű feladat egy új autó piacra dobása. Egy dolog a kereslet alakulása és a gyártási folyamatok lelassulása, de ha már készen vannak az autók, azok értékesítése is komoly kihívás ilyenkor.

Világszerte mintegy 35 ezer szerelőt és eladót kell kiképeznie az Audinak az új A3-asok fogadására. Ezt normál esetben egy központi képzésen, és kisebb, kihelyezett tanfolyamokon tennék meg. Most azonban erre nincs lehetőség, így a 35 ezer ember betanítása digitálisan történt meg összesen 90 országban.

Fontos típusról van szó

Az Audi közleménye szerint a gyártó 2020-as évre tervezett egyik legfontosabb típusának megjelenéséről van szó, ezért különösen fontos volt, hogy a tréningek gördülékenyen menjek végbe.

Belső alkalmazásait és platformjait használva az Audi az új A3 különböző változatainak bemutatását, és az ezekkel kapcsolatos oktatásokat már elvégezte, sőt, a vállalat elkötelezett amellett, hogy továbbfejlessze a digitális oktatás lehetőségeit.

Nyáron már átvehetőek lesznek az új autók

Európában már most megrendelhető az új Audi A3 Sportback és az A3 Sedan. Az autók várhatóan a nyáron érkeznek meg a kereskedésekbe, utána az új tulajdonosok már át is vehetik őket.

Az Audi A3 g-tron és az A3-as plug-in hibrid verziója valamivel később, de szintén ebben az évben elérhetővé válik.

Kiemelt Partnereink