Gyártók Minibuszokkal bővíti kínálatát az MAN

Minibuszokkal bővíti kínálatát az MAN

autopro.hu | 2020.06.17 13:18

Minibuszokkal bővíti kínálatát az MAN

Fotó: MAN

Mostantól MAN TGE minibuszokat is kínál az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. A standardizált ajánlatban szereplő járművek felépítményezését a BM Heros cégcsoport végzi, jelentős hazai hozzáadott értékhányaddal, gyors határidővel és előnyös szolgáltatásokkal társítva.

Hirdetés

Évek óta egyre sikeresebben szerepelnek az MAN TGE kisáruszállítók a magyar piacon a legkülönfélébb alkalmazási területeken. Mostantól minibuszok is bővítik a típus hazai kínálatát. Az MAN Magyarország Kft. standardizált ajánlata három különböző alapváltozatot tartalmaz, dolgozószállító, városközi és turistakivitelt. Ezek pedig igen egyszerűen és rugalmasan specifikálhatók az egyéni igényeknek megfelelően. Az L4H2 karosszériaméretű zárt furgonokból kialakított minibuszok kezdetben 15+1, illetve 20+1 fős változatban állnak rendelkezésre hajtott hátsó tengellyel, ikerabroncsozással és 5,0 tonna legnagyobb megengedett össztömeggel. A rendelhető extrafelszerelések között a hátsó légrugózástól a különféle burkolatokon, kárpitokon, üléseken, fűtő- és légkondicionáló rendszereken, fedélzeti wifin, mikrofonon, USB-csatlakozókon, tetőmonitoron, valamint csomagtartó polcokon át a vonóhorogig igen sok lehetőség szerepel. A későbbiekben akár kisebb karosszériájú és kevesebb üléssel ellátott változatok is bekerülhetnek a programba.

Szolgáltatások tárháza

Az MAN Magyarország Kft. két év kilométer-korlátozás nélküli alapgaranciát vállal az alapjárművekre, míg a BM Heros cégcsoport ugyanennyit kínál a felépítményezésre. Az ügyfelek szervizszerződéseket is köthetnek az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.-nél, illetve igénybe vehetik a vállalat országos szervizhálózatát, ezenkívül a BM Heros cégcsoport országszerte több telephelye és 0-24 órás mentési szolgáltatása is a rendelkezésükre áll.

Egyre szélesebb körű járműgyártási tapasztalat

A BM Heros cégcsoport nagymúltú szakmai tapasztalattal rendelkezik tűzoltóautók gyártása és szervizelése terén, az utóbbi években pedig légzésvédelmi eszközök szervizelésével, mentőautók gyártásával és szervizelésével, valamint már buszgyártással is kiegészítette a profilját. Ennek legfrissebb gyümölcse az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.-vel kialakított együttműködés a TGE minibuszok felépítményezése kapcsán.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink