Gyártók Meghalt a Fiat Chrysler egyik dolgozója, a cég felfüggesztette a munkát az üzemben

Meghalt a Fiat Chrysler egyik dolgozója, a cég felfüggesztette a munkát az üzemben

autopro.hu/P.B. | 2020.03.25 11:20

Meghalt a Fiat Chrysler egyik dolgozója, a cég felfüggesztette a munkát az üzemben

Fotó: Facebook/Fiat Chrysler Automobiles

Az érintett üzemben teszteléssel és kísérletezéssel foglalkoznak, azonban most ezt a tevékenységet is fel kellett függeszteni a sajnálatos esemény következtében. Az autógyártást már korábban leállították.

Hirdetés

Hétfőtől felfüggesztette a munkát az FCA Auburn Hillsben található egységében, ahol a haláleset történt. A cég nem kommentálta az esetet, azt viszont közölték, hogy folyamatosan felülvizsgálják majd a leállás időtartamát, és időben értesítik a dolgozókat, ha folytatódhat a munka. Az alkalmazottak egy részének engedélyezték az otthoni munkavégzést.

Az FCA is odafigyel a koronavírusra

A cég kijelentette, hogy minden üzemében betartják a járvány miatti szigorú tisztasági előírásokat. Egy héttel korábban a Fiat Chrysler egyik összeszerelő üzemében dolgozó emberről és egy kokomoi munkásról derült ki, hogy koronavírussal fertőzött – írja az Automotive News.

Az FCA – a többi észak-amerikai autógyárhoz hasonlóan - március végéig felfüggesztette a termelést az Egyesült Államokban a koronavírus-járvány miatt.

Ahogyan arról az autopro.hu korábban beszámolt, az Egyesült Államokban több autóipari vállalat is átáll lélegeztető gépek gyártására a járvány elleni küzdelem jegyében.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink