Gyártók Magyar mérnököket keres a JLR

Magyar mérnököket keres a JLR

autopro.hu/V.M. | 2022.11.21 14:23

Magyar mérnököket keres a JLR

Fotó: Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover több mint 800 mérnöki pozícióba keres új munkatársakat, különösen szoftverfejlesztési és egyéb digitális tudással rendelkezőket. A vállalat többek között magyarországi állásokra vár jelentkezőket.

Hirdetés

Az indiai Tata Motors tulajdonában lévő autógyártó elsődlegesen a digitális technológiai vállalatok volt munkatársait célozza, miután nemrég a Facebookot kezelő Metánál, a Twitternél és más vállalatoknál is nagy léptékű leépítések voltak.

„A digitális átalakulásunk javában zajlik, és a magasan képzett, digitális tudással rendelkező dolgozók felvétele egy fontos következő lépés” – mondta el Anthony Battle, a JLR információtechnológiai vezetője. „Örömmel tölt el minket, hogy lehetőséget nyújthatunk digitális tudással rendelkező tehetségeknek.”

A JLR egyebek mellett az autonóm vezetés, a mesterséges intelligencia, az elektrifikáció, a felhőalapú szoftverek, az adattudomány, valamint a gépi tanulás területein hirdet meg új pozíciókat, hibrid munkavégzési lehetőséget kínálva potenciális jövendőbeli brit, ír, amerikai, indiai, kínai és magyarországi alkalmazottjainak.

A vállalat szerint a fentebbi területekhez kötődő tudás nélkülözhetetlen a következő generációs járműveinek fejlesztéséhez és karbantartásához.

Az újonnan meghirdetett pozíciókról ezen a linken lehet többet megtudni.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink