Gyártók Így könnyíti meg a Volvo az autóvásárlást

Így könnyíti meg a Volvo az autóvásárlást

autopro.hu/Sz.K. | 2017.10.03 11:15

Így könnyíti meg a Volvo az autóvásárlást

A Care by Volvo programmal a gyártók ügyfelei könnyebben megvásárolhatják autóikat, a havi előfizetés szinte minden összeget magába foglal. Az új üzleti modell hamar követőkre találhat.

Hirdetés

Az új kompakt SUV XC40-nel a Volvo is egyszerűsíteni szeretné az autóvásárlást. Ebben tud segíteni az új szolgáltatás, a Care by Volvo. A prémium előfizetés - amely az autó megvásárlását átláthatóvá, egyszerűvé és könnyűvé teszi - a svéd-kínai márka szerint annyiból áll csak, mint venni egy új mobiltelefont.

A gyártó közléséből az is kiderült, hogy a fix havi részletek nem csak azt jelentik, hogy minden 24 hónapban az ügyfelek új Volvo modelleket kapnak az úton. A havidíj a kiegészítő költségeket, adókat, biztosítást, karbantartást, kerékcserét is tartalmazza. Az előfizetés mellett az ügyfélnek csak az üzemanyaghoz hasonló üzemeltetési költségeket kell fizetnie.

Hakan Samuelsson, a Volvo Car Group elnöke és vezérigazgatója elmondta, hogy míg a vevők átalánydíjakat és all-inclusive bérleteket fizethetnek a különböző szolgáltatásokért, az autóvásárlás igazán bonyolult marad. A Care by Volvo mindezt megváltoztatja.

Az XC40 az első modell, amelyet a Care by Volvo-val kínálnak. Az új üzleti modellt a márka hamarosan további modelleknél is alkalmazza majd, ezen felül pedig további szolgáltatások is belekerülnek kínálatba.

– Havi fix áron a Volvo igazi ügyfélorientált alternatívát kínál az autók értékesítéséhez és lízingeléséhez – mondta el Thomas Andersson, az új koncepció alelnöke.

Az ajánlat csak az XC40 vásárlóira vonatkozik, egyelőre még csak Svédországban, Németországban, Nagy-Britanniában, Spanyolországban, Olaszországban, Norvégiában, Lengyelországban és az Egyesült Államokban, igaz, a sor a jövőben bővülhet. Az ára havi szinten 700-900 euró között mozog, az összeg függ az országtól és a konfiguráció szintjétől is.

Kiemelt Partnereink