Gyártók Érintésmentes szervizzel segít a Ford koronavírus idején

Érintésmentes szervizzel segít a Ford koronavírus idején

autopro.hu/P.B. | 2020.03.31 06:20

Érintésmentes szervizzel segít a Ford koronavírus idején

Fotó: Ford Media

Az úgynevezett „No Touch”, azaz érintésmentes szervizekben az autók teljes fertőtlenítésen esnek át, mielőtt a szervizből visszakerülnének a tulajdonoshoz.

Hirdetés

A koronavírus-járvány kitörése óta számos olyan biztonsági intézkedést hoztak Európa-szerte, amiknek következtében a közúti forgalom is kisebb lett, a szervizek és a nem élelmiszert forgalmazó boltok bezártak. Azonban ebben a helyzetben is akadnak olyanok, akiknek létszükséglet, hogy az utakon lehessenek: az élelmiszert, gyógyszereket és egyéb fontos árukat szállító fuvarozók nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak.

Az ilyen fuvarozók járművei sincsenek biztonságban a meghibásodások elől, ezért elengedhetetlen, hogy egyes szervizek is nyitva legyenek és a rendelkezésükre álljanak szükség esetén.

A Ford ezért indította el az érintésmentes szervizt elsőként Olaszországban, azóta pedig számos további európai államban is megjelent a szolgáltatás.

Mit jelent az „érintésmentes szerviz”?

A szolgáltatás lényege az, hogy az ügyfelek úgy kaphatják vissza a járművüket a javítás után, hogy azt a szervizben szigorú higiéniai eljárásokkal megtisztítják. A szerviz munkatársai gumikesztyűben dolgoznak, így ténylegesen nem érnek hozzá a járműhöz, emiatt érintésmentes az eljárás.

A „érintésmentes csomag" része egy videó is, ami a javítás folyamatait örökíti meg, így az ügyfelek megbizonyosodhatnak róla, hogy teljesen lefertőtlenített autót kapnak vissza.

A szolgáltatás elérhető Európa-szerte, így Magyarországon is – hívja fel a figyelmet a vállalat.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink