Gyártók A Vöröskereszt koronavírus elleni törekvéseit segíti a győri Audi

A Vöröskereszt koronavírus elleni törekvéseit segíti a győri Audi

autopro.hu | 2021.02.15 17:19

A Vöröskereszt koronavírus elleni törekvéseit segíti a győri Audi

Fotó: Audi Hungaria Zrt.

Az Audi Hungaria a régió legnagyobb munkaadójaként meghatározó szerepet tölt be a társadalomban és felelős vállalatként segít a krízishelyzetekben. Ennek jegyében a vállalat egy győri gyártású Audi Q3 típusú gépjárművet állít a Magyar Vöröskereszt rendelkezésére, hogy a szervezet hatékonyabban segíthesse az egészségügyi intézményeket és hatóságokat a koronavírus leküzdésében.

Hirdetés

Az autót Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja hétfőn adta át Kun Szilviának, a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete igazgatójának.

„Vállalatunk Magyarország egyik legnagyobb és a legvonzóbb munkaadója, ezért kiemelten fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás. Ennek jegyében szeretnénk hozzájárulni a koronavírus-járvány terjedésének megfékezéséhez, valamint a sikeres védekezéshez. Amellett, hogy vállalatunknál számos védelmi intézkedést sikeresen bevezettünk, szeretnénk a régióban is ebben a kihívásokkal teli, rendkívüli helyzetben segíteni. Nagyra becsüljük a Vöröskereszt munkáját és bízunk benne, hogy az autó rendelkezésre bocsátásával segíthetjük a szervezet munkáját és hozzájárulunk a járvány elleni sikeres védekezéshez” - mondta Dr. Knáb Erzsébet.

A Magyar Vöröskereszt 2020 márciusa óta folyamatosan segíti az Országos Mentőszolgálatot a pandémia elleni küzdelemben. Ezen kívül az autót véradáshoz, szociális tevékenységek végzéséhez és elsősegélynyújtáshoz is fogják használni a jövőben.

Kapuvári Zsolt, a Magyar Vöröskereszt munkatársa megköszöni az autót Dr. Knáb Erzsébetnek, Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagjának.

Kapuvári Zsolt, a Magyar Vöröskereszt munkatársa megköszöni az autót Dr. Knáb Erzsébetnek, Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagjának. | Fotó: Audi Hungaria Zrt.

Az Audi Hungaria Zrt. felelős vállalatként rendszeresen adományoz a régióban. A koronavírus elleni védekezéshez a tavalyi esztendőben több mint 100 millió forinttal támogatott hat egészségügyi és szociális intézményt a régióban. Ezen adomány olyan eszközök beszerzését tette lehetővé, melyek hozzájárultak az ellátás színvonalának további javításához és megkönnyítették az egészségügyi és szociális intézmények dolgozóinak munkáját.

Kiemelt Partnereink