Gyártók Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

autopro.hu/P.M. | 2017.08.19 10:33

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Szeptember 23-án rendezi meg a Volkswagen a hatodik márkatalálkozóját a Hungaroringen. Sok ezer izgalmas old- és youngtimer, illetve tuning autó lepi el a mogyoródi versenypályát, mellettük pedig számos gyári különlegesség is látható lesz a helyszínen. Ezúttal egy VI-os Golfot vihet haza a legszerencsésebb látogató.

Hirdetés

A rendezvény öt évvel ezelőtt Golf-találkozóként indult, de az összejövetel akkori sikerének köszönhetően több típus csatlakozott az eseményhez. Részben az érintett klubok gondozásában már tíz típus tart összejövetelt a Hungaroringen. A legszebb, legkülönlegesebb Golfok a paddockon sorakoznak majd, ide háromszáz autót választ ki a szakmai zsűri. A Bogarak és Transportek az összes többi léghűtéses és haszonjármű modellel a Hippifaluban kapnak helyet. Mint ahogy a Passat, a Scirocco és Corrado, a Jetta, Bora és Vento, valamint a Polo modellek is egy csokorban parkolnak majd, más-más helyszíneken.

A Volkswagen-találkozón ismét bemutatkoznak új modellek, és a német gyár wolfsburgi központjából is érkeznek járművek. Új, extrém bemutatóval jelentkezik a Volkswagen Driving Experience csapata, akik a nap során többször műsorral szórakoztatják a közönséget.

Napközben programokkal készülnek a szervezők, este pedig koncert zárja a szombatot. Délután ismét lesz autóátadó, a legszerencsésebb résztvevő ugyanis a Das WeltAuto jóvoltából egy VI-os Golffal mehet haza. Ezt követően a Hippifaluban zárhatjuk a napot, ahol kellemes zene és tábortűz várja a vendégeket, és a korábbi évekhez hasonlóan kint is alhatunk a Hippifaluban, a versenypálya közepén.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink