Gyártók Visszatér a BMW 8

Visszatér a BMW 8

autopro.hu/R.M. | 2017.05.15 15:00

Visszatér a BMW 8

Utoljára 1999-ben dobtak piacra 8-as BMW-t, most úgy tűnik, 18 év után visszatér a széria. Mindezt egy nagyon minimalista koncepciós rajzzal is kiegészítették, melyből bár sokat nem tudunk meg, bizonyos elképzeléseink mégis ehetnek az autó formájáról.

Hirdetés

Már több mint egy éve hallani pletykákat a 8-as számozású bajor sorozat visszatéréséről, de egészen eddig várnunk kellett a hivatalos bejelentésig. Mindezt egy nagyon minimalista koncepciós rajzzal is kiegészítették, melyből bár sokat nem tudunk meg, bizonyos elképzeléseink mégis ehetnek az autó formájáról.

Az a rajzból is kivehető, hogy egy elnyújtott hosszúkás kupéról van szó, mely a mostani BMW-khez hasonló, LED fényszórókkal rendelkezik. Tavaly egyébként már kiszivárgott pár fotó az állítólagos új 8-as BMW-ről, ez a formavilág annál viszont jóval erőteljesebb, agresszívabb hatást kelt. Leginkább egy Bentley Continental GT-re emlékeztet.

Az egyelőre még nem tisztázott, hogy a 8-as széria lecseréli e majd a 6-os szériás kupékat. Az új modell a jelenlegi 7-es szérián alapul majd, nagyobb méretekben. Valószínűleg valamiféle hibrid meghajtást is kapunk majd. Hivatalos megjelenési dátum egyelőre nincs, valószínűleg idén év végén, vagy jövő év elején érkezik majd az autószalonokba -írta meg az autoblog.com.

Kiemelt Partnereink