Gyártók Sárgulhatnak a VW konkurensei

Sárgulhatnak a VW konkurensei

MTI | 2016.02.02 15:12

Sárgulhatnak a VW konkurensei

Az Auto, motor und sport autós szaklap ismertette az olvasók által 2016-ban legjobbnak tartott modellek listáját. A lap olvasóinak véleménye alapján nyolc első helyezéssel a Volkswagen Csoport bizonyult a legsikeresebb vállalatnak az idei szavazáson.

Hirdetés

Az Audi három modellje vehette át a megtisztelő Best Car kitüntetést, az A1 a szupermini kategóriában győzedelmeskedett, az A4 a középkategóriás autók között diadalmaskodott, míg a Q7 a nagyméretű SUV modellek legjobbja lett.

A Porsche két modell győzelmének örülhetett, a 911 a sportautók mezőnyében végzett az élen, a 911 Cabrio/Targa modellt pedig az olvasók szavazatai alapján 2016 legjobb nyitható tetejű autójának választották.

A Skoda Octavia az import autók versenyében diadalmaskodott, az olvasók véleménye alapján a népszerű modellé az import autók között a kompakt kategória első helye.

A Volkswagen Multivan modellje és Golf már rutinos győztesnek számít. A korábbi évekhez hasonlóan a közkedvelt wolfsburgi modell a kompakt kategória élén végzett, míg a Multivan az egyterűek kategória hőn áhított első helyét szerezte meg, immár sorozatban 13. éve.

A Best Cars voksolás idén ünnepli 40. jubileumát. 2016 legjobbjait idén is az Auto motor und sport magazin olvasói választották ki több mint 360 modell közül. A médiacsoport által megjelentetett német kiadvány 14 európai és 3 Európán kívüli magazin vett részt a 2016-os olvasói szavazás lebonyolításában.
Hirdetés

Kiemelt Partnereink