Gyártók Odaáll a szerelősorhoz Elon Musk

Odaáll a szerelősorhoz Elon Musk

autopro.hu/B.B. | 2017.06.08 11:59

Odaáll a szerelősorhoz Elon Musk

A Tesla első embere személyesen vizsgálja meg azokat a munkahelyeket, melyeknél az iparági átlagnál nagyobb mértékben fordulnak elő munkahelyi balesetek.

Hirdetés

Máris reagált a Tesla vezetése arra a minapi hírre, miszerint a versenytársakhoz képest több munkahelyi baleset történik az elektromos autógyártó fremonti üzemében. Elon Musk a nem túl kedvező statisztika megjelenése után már kijelentette, törődik dolgozóinak jólétével, a szavakat pedig most tettek követik.

A cégvezető ugyanis személyesen vizsgálja meg az ügyet úgy, hogy a korábban balesetet szenvedett munkavállalókkal való beszélgetést követően maga is beáll az érintett munkapozícióba, és elvégzi az adott munkafeladatokat.

A cégvezetői tapasztalatszerzésről szóló, az Electreken közzétett vállalati e-mailből az is kiderül, Musk bátorította a gyártónál dolgozókat: a kivizsgálások érdekében minden munkahelyi balesetet jelentsenek be.

A baleseti arány leszorítása azért is fontos feladat, mivel a Model 3 gyártásának beindulásával még nagyobb fokozatba kapcsol a jelenleg tízezer főt foglalkoztató üzem.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink