Gyártók Lehet kezdeni építeni: itt a LEGO Harley

Lehet kezdeni építeni: itt a LEGO Harley

autopro.hu/K.Á. | 2019.07.09 17:41

Lehet kezdeni építeni: itt a LEGO Harley

A LEGO Csoport bemutatta legújabb LEGO Creator Expert készletét, a Harley-Davidson Fat Boy modellt, amely világszerte augusztus 1-jétől válik elérhetővé a LEGO Store üzletekben.

Hirdetés

Az ikonikus Milwaukee motorkerékpár Harley-Davidsonnal közösen kifejlesztett LEGO változata különösen részletgazdag. Megörökíti az életnagyságú modell szépségét, és az élethű dizájnelemeknek, borításnak, a külső felületeknek köszönhetően tökéletes mása az eredeti Harley-Davidson Fat Boynak. Az 1023 darabos modell a teletárcsás kerekekkel, a csepp alakú üzemanyagtankkal, az integrált sebességmérővel és a kettős kipufogócsővel válik teljessé. A kész modell 20 cm magas, 18 cm széles és 33 cm hosszú.

„A Harley Davidson számára rendkívül izgalmas volt a LEGO Csoporttal való együttműködés – egy másik olyan márkával, amely a kreativitást és a kifejezőképességet tartja szem előtt” – mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketing igazgatója. „Nem csupán azt szeretnénk, hogy a vásárlókat inspirálja a végeredmény, hanem hogy magát az építési folyamatot is élvezzék.”

A termékbevezetés alkalmából a LEGO mesterépítői megalkottak egy életnagyságú motort, amelyet ezüstbevonatú részekkel, Wi-Fi-s animációs vezérléssel, hang- és fényhatásokkal alakítottak ki, hogy 6000 speciális LEGO elemével együtt az igazi Harley-Davidson Fat Boy hű másolata legyen. A különleges alkotás megépítése 865 órát és 69 569 LEGO darabot vett igénybe, az 1:1 modellt a kiválasztott LEGO üzletekben és Harley-Davidson eseményeken láthatják majd kiállítva a rajongók.

Ha nyár, akkor Creator-debütálás. A dán játékgyártó pont egy éve mutatta be a legendás titkosügynök, James Bond ikonikus Aston Martin DB5-jének részletgazdag modelljét, amelynek természetesen működik a katapultja. A Motor1.com autós szakportál akkor le is tesztelte a jármű tudását. (Ez utóbbi modellt a minap 50 ezer forintért láttuk egy budapesti pláza szakboltjában, de az interneten 40-60 ezer forint közötti ajánlatokat is találni. A Harley árazásáról egyelőre nincs információnk.)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink