Gyártók Különleges rendezvényen mutatkozott be a Volkswagen Arteon

Különleges rendezvényen mutatkozott be a Volkswagen Arteon

autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.17 13:30

Különleges rendezvényen mutatkozott be a Volkswagen Arteon

Exkluzív sajtótájékoztató keretében ismerhette meg a hazai sajtó a Volkswagen új zászlóshajóját, az Arteont. A Gresham-palotában szervezett eseményre a hazai közélet hat meghatározó szereplője kapott meghívást, akik többnapos teszt után mesélték el az autóval kapcsolatos élményeiket.

Hirdetés

Megérkezett hazánkba a Volkswagen prémium autója, a Volkswagen Arteon. Ebből az apropóból rendhagyó sajtótájékoztatót szervezett a márka a Gresham-palotában, ahol a hagyományos prezentációt követően a hazai közélet hat prominens szereplője is megosztotta véleményét a jelenlévőkkel. Cakó Kinga – designer, D. Tóth Kriszta – a wmn.hu alapítója és főszerkesztője, Epres Panni – modell, Puzsér Róbert – rádiós műsorvezető, Szőke Gábor Miklós – szobrászművész, valamint Zsidró Tamás – mesterfodrász meséltek Gundel Takács Gábornak, az esemény házigazdájának az Arteonnal kapcsolatos első élményeikről és benyomásaikról, ugyanis már előző héttől lehetőségük nyílt arra, hogy teszteljék az Arteont.

„Terepjárókat kedvelő családapaként, az Arteon feltűnő megjelenése mellett a dinamizmusa fogott meg leginkább, úgy viselkedett az úton, mint egy fekete párduc” – vélekedett Zsidró Tamás, mesterfodrász az új modellről.

Epres Panni divatmodell – két kisgyermek édesanyjaként – a dinamikus, modern külsőt, a komfortos kezelhetőséget és az automata sebességváltót dicsérte.

Szőke Gábor Miklós nemzetközileg is népszerű alkotó, aki monumentális állat szobrairól ismert. Autókedvelőként a különleges formavilágot, a precíz tervezést és a külső-belső harmóniát emelte ki az új modellnél.

Cakó Kinga többgenerációs művészcsaládban nőtt fel és már kiskorában tudta, hogy divattervező szeretne lenni. Számára a Volkswagen Arteon első- és hátsó ívei tették az autót különlegessé és egyedivé, emellett kiemelte a váltó könnyű kezelhetőségét, az óriási lábtereket, valamint az állandó kontrolt, mellyel az autó mindenre reagál, ami utazás közben történik.

D. Tóth Kriszta, újságíró, a WMN online magazin alapító-főszerkesztője és UNICEF nagykövet egy élvezetes, "hatalmi harcokkal" tarkított teszthétvégéről számolt be: „Ez az autó jó, kényelmes, érdekes és izgalmas, ahol a személyre szabható beállítások után élménnyé vált a Volkswagen legújabb modelljét vezetni.”Puzsér Róbert, rádiós műsorvezető és szerkesztő az autók terén a dizájn megszállottja. „Számomra az autó azt fejezi ki, hogy az adott kornak az embere hogyan gondolkodik a sebességről, a dinamizmusról, hogyan gondolkodik önmagáról” – fogalmazott a kultúr-, média- és rendszerkritikus az új modell különleges megjelenésével kapcsolatban. Megelégedve megjegyezte: „Most érkezett meg az autó a XXI. századba!”

„A már hazánkban is rendelhető Arteon különleges, "divattervezőmérnöki” munka eredménye, ami megjelenésében az értékálló extravaganciát ötvözi a német precizitással” – mondta Németh Balázs, a Volkswagen márkaigazgatója, még az élménybeszámolókat megelőző bevezetőjében. „Olyan avantgárd business-class gran turismo született, mely dinamikus külsejével, valamint a legmodernebb vezetői segédrendszerek felhasználásával egyformán szól értelemhez és érzelemhez, egy új Volkswagen-arculatban” – tette hozzá a vezető.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink