Gyártók Jekli Zoltánt díjazta az Audi Hungaria

Jekli Zoltánt díjazta az Audi Hungaria

autopro.hu/W.A. | 2017.11.13 09:45

Jekli Zoltánt díjazta az Audi Hungaria

Immár negyedik alkalommal adta át az Audi Hungaria a „Minőségi Táncművészetért” díjat a Győri Balett kiemelkedő táncosának, az elismerést idén Jekli Zoltánnak ítélték oda.

Hirdetés

A vállalat által alapított díjat az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja, Dr. Knáb Erzsébet nyújtotta át a társulat magántáncosának a Győri Balett új produkciójának, „A skarlát betű” premierjének keretében szombaton. A táncost egy háromtagú kuratórium választotta ki az egymillió forint pénzjutalommal járó díjra.

„Az Audi Hungaria 15 éve főszponzora a világszerte elismert Győri Balettnek. Fontos számunkra, hogy támogassuk a kultúrában kimagasló értékeket és büszkék vagyunk arra, hogy a társulattal kiváló partnerséget ápolunk”- mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja. „A Győri Balett művészei előadásaikban a tökéletes összhangot, dinamizmust és precizitást testesítik meg, amire az általunk képviselt négykarikás márka is törekszik az autóiparban. Hagyományteremtő céllal alapította az Audi Hungaria a díjat, hogy minden esztendőben elismerjünk egy kimagasló táncművészeti teljesítményt”- tette hozzá Dr. Knáb Erzsébet.

Az Audi Hungaria Zrt. elhivatott a régió kulturális- és sportéletének támogatása iránt. Többek között a Győri Balett által évente megrendezésre kerülő Magyar Táncfesztivál és a Négy Évszak Fesztivál nyárzáró koncertje mellett is szponzorként áll a prémiumgyártó.

Kiemelt Partnereink