Gyártók Felvette a 12 ezredik dolgozóját a győri Audi

Felvette a 12 ezredik dolgozóját a győri Audi

autopro.hu/P.M. | 2017.11.02 12:37

Felvette a 12 ezredik dolgozóját a győri Audi

Az Audi Hungariánál megkezdte munkáját a 12 ezredik munkavállaló, így a nagyvállalat rekord létszámú szakembert foglalkoztat. A 21 éves Szentgyörgyi Marcell elektrotechnikusként végzett és karbantartó pozícióban kezdte meg szakmai pályafutását a karosszéria-üzemben.

Hirdetés

– Prémium minőségű termékeket a legjobb szakemberekkel tudunk biztosítani. Ezért nagy súlyt fektetünk arra, hogy munkatársainknak versenyképes javadalmazást és hosszú távú szakmai fejlődési lehetőségeket nyújtsunk. Bízom benne, hogy Szentgyörgyi Marcell is megtalálja számításait az Audi Hungariánál – tette hozzá Knáb Erzsébet, a vállalat személyügyekért felelős igazgatósági tagja.

A győri fiatalember a Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskolában végzett. Édesapja immár több mint 20 éve a vállalat munkatársa a gyártástervezés területén. Marcell azért döntött az Audi Hungaria mellett, mert biztos munkahelyet és hosszú távú perspektívát lát az autógyártó vállalatnál.

Az Audi Hungaria az elmúlt években folyamatosan fejlődött, ez jellemzi a 2017-es esztendőt is, hiszen a vállalat új karosszéria-üzemet létesít és készül az e-motorok gyártására. A vállalat egyik definiált célja a szakmák vonzerejének növelése, a szakképzés igény szerinti bővítése, hogy a jövőben is kielégíthessék szakemberigényüket.

(A nyitóképen Kővári Norbert, a karosszériaüzem vezetője és dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős igazgatósági tag köszönti Szentgyörgyi Marcellt.)

Kiemelt Partnereink