Ember, autó, környezet – Las Vegasban fedi fel a VW, hogyan kapcsolja össze a hármast

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2017.01.04. 14:33

Különleges alkalmazást kínál a Volkswagen a Las Vegas városában 2017. január 5-8. között megrendezendő CES 2017 (Consumer Electronics Show, fogyasztói elektronikai kiállítás) szakvásárra, a szoftverközpontokból elérhető alkalmazással a látogatók interaktív módon megélhetik a jövőt.

Az alkalmazás már most letölthető az App Store (iOS) és a Google Play (Android) szoftverközpontokból. A kiállítási alkalmazással a látogatók elmerülhetnek a jövőben a Volkswagen standján, és megélhetik, hogy a jövőben miként kapcsolódik majd intelligens hálózatba az ember, az autó és a környezet a Volkswagen Ecosystem rendszerében a Volkswagen User-ID felhasználói azonosító jóvoltából.

A CES 2017 (Consumer Electronics Show, fogyasztói elektronikai kiállítás) szakvásáron a Volkswagen a felhasználót és a felhasználói igényeket állítja a középpontba. A felhasználó a jövőben minden mobilitási és infotainment szolgáltatást a Volkswagen User-ID felhasználói azonosító segítségével a Volkswagen Ecosystem digitális platformon keresztül kezel és használ majd. Így az egyéni beállításait kényelmesen elvégezheti, harmadik felek tetszőleges szolgáltatásait kapcsolhatja be a rendszerbe, és ezeket mindenhol elérheti. Mindegy, hogy a Volkswagen melyik modelljébe ül be (magántulajdonú vagy bérautóba), kedvenc zenéi, a képernyőbeállítások vagy éppen a megfelelő üléspozíció mindig rendelkezésére állnak. A Volkswagen ezzel teljesen új felhasználói élményt teremt.

Las Vegasban a kiállítás látogatói megélhetik a Volkswagen Ecosystem rendszert. A személyes digitális élmény kulcsa ennek kapcsán a Volkswagen által kifejezetten a kiállításra készített alkalmazás (VW CES 2017). Ezzel a látogató létrehozhatja saját profilját – egy, a kiállításra szóló Volkswagen User-ID azonosítót –, amely új, innovatív funkciókat nyit meg a felhasználó előtt. Az egyes állomásokon a vásár látogatói egyszerűen, gyorsan személyre szabhatják a beállításaikat a User-ID fiókjukban. Különböző funkciókat, például a hangulatvilágítás kedvelt színének beállítását, közvetlenül az alkalmazásban is vezérelhetnek. Az összes konfigurációs opciót online tárolja a rendszer. A Connected Car hálózatba kapcsolt autóban a kiállítás vendégei élőben is letesztelhetik a saját digitális világukat.

A személyes hálózatba kapcsolás mellett a Volkswagen betekintést nyújt Las Vegasban a jövőbeli kezelőelemek rejtelmeibe, így például az érintés- és gesztusvezérlésbe is. Ezenkívül a gyártó első ízben mutatja be az amerikai közönségnek a jövőbe mutató I.D. tanulmányt.

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink

Ezt olvasta már?