Gyártók A nőket célozza meg az új Crosslanddel az Opel

A nőket célozza meg az új Crosslanddel az Opel

autopro.hu/R.M. | 2017.02.05 06:30

A nőket célozza meg az új Crosslanddel az Opel

A német autógyártó a héten rántotta le a leplet az első 2017-es modelljéről, a Crossland X nevű SUV-ról. Az autó nyáron fog megjelenni és a tervek szerint a hasonló méretű Merivát váltja majd le. A cég mind a külső dizájnnal, mind a belső kialakítással a gyengébbik nem figyelmét szeretné felkelteni.

Hirdetés

Tina Mueller, az Opel marketingvezetője úgy gondolja, hogy a Crossland sok olyan funkcióval rendelkezik, amely megnyerő a nők számára, mint például a magasított ülések, vagy a OneStar nevű beépített alkalmazás, melynek segítségével az autóból tudnak majd szállodaszobát foglalni a nap 24 órájában.

A Crossland X az eddigi legnagyobb autó a maga 410 literes kategóriájában, olyan újításokkal, mint a LED lámpák, a beépített érintőkijelzős információs panel, vagy a tolató kamera, írta meg az automotive news.

Ez lesz az első autó az Opel idei 7 új modellje közül. Hasonló típus lesz a Mokka X, mely sokban hasonlít a Crosslandre, viszont erőteljesebb kinézetet kapott, ezzel megcélozva a férfi vásárlókat. Emellett jön az új Insignia is, többféle verzióban, köztük szedán és kombi változatban is. A Crossland X-et márciusban fogják a nyilvánosság előtt is bemutatni.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink