Gyártók A Seat UK új Kölcsönzési és Motability menedzsert nevezett ki

A Seat UK új Kölcsönzési és Motability menedzsert nevezett ki

autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.15 10:30

A Seat UK új Kölcsönzési és Motability menedzsert nevezett ki

Sam Hothit nevezte ki Kölcsönzési és Motability menedzsernek a Seat UK sikeres angol flottacsapatába. A Motability olyan angliai kezdeményezés, amely mozgássérült emberek, és családjuk számára teszi lehetővé, hogy új autót, kismotort vagy elektromos kerekesszéket lízingeljenek, felhasználva a kormányzat mobilitási segítséget.

Hirdetés

Üzletvezetői pozíciójából kiemelve Hothi fogja megvalósítani a kitűzött eladásokat, tárgyal leendő bérlő partnereikkel és ellenőrzi a vevőszolgálati kezdeményezéseket.

Hothi külföldi tapasztalatokat is visz a csapatba, főként az eladások és a tervek témájában. A business osztály fejének, Peter McDonaldnak fog jelenteni.

Hothi elmondta, nagyon izgalmas a Seat márka részévé válni. A termékek elérik a piacukat, és erős visszajelzéseket kapnak a létező ügyfeleiktől. Nagyon várja a kölcsönzési és Motability stratégia kivitelezését, a szolgáltatási szintek még tovább növelését, és hozzátette, folyamatosan a szolgáltatásaik finomításán dolgoznak majd – írta meg az AM Online.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink