Gyártók A Kodiaq-kal akar villogni a Skoda Genfben

A Kodiaq-kal akar villogni a Skoda Genfben

autopro.hu/Sz.F. | 2018.02.16 14:33

A Kodiaq-kal akar villogni a Skoda Genfben

A Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be az új Kodiaq, a gyár alapítóiról (Václav Laurin és Václav Klement) elnevezett L&K kivitel.

Hirdetés

Az L&K változat bevezetésével egyidejűleg a motorpaletta is megújul. Mostantól szerepel a kínálatban az 1,5 literes TSI 110 kilowattos (150 lóerő) és a 2,0 literes TSI 132 kilowatt (180 lóerő) teljesítményről 140 kilowattosra (190 lóerő) növelt verziója.

Az új erőforrásokat részecskeszűrővel is ellátták, ez a Kodiaq többi kivitele számára is rendelkezésre áll. Most mutatkozik be a hétfokozatú kettős tengelykapcsolós váltó (DSG) legújabb generációja is, amely a benzinmotorokhoz és a 2,0 literes TDI 110 kilowattos (150 lóerő) verziójához rendelhető.

A 2,0 literes TDI 140 kilowatt (190 lóerő) teljesítményű változata egészíti ki a motorválasztékot. A két erősebb motorhoz a szériafelszereltség része az összkerékhajtás a másik kettőhöz pedig rendelhető. Az az új modell összkerékhajtású kiviteleihez extrafelszerelésként kérhető az adaptív lengéscsillapítás szabályzás (DCC-Dynamic Chassis Control).

Hirdetés

Kiemelt Partnereink