Gyártók A Citroen újabb SUV-ot dob piacra

A Citroen újabb SUV-ot dob piacra

autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.13 15:00

A Citroen újabb SUV-ot dob piacra

Az új Citroen C3 Aircross 2017 második felében kerül forgalomba.

Hirdetés

A 2017-es Genfi Autószalonon bemutatott C-Aircross tanulmányt alapjául vevő C3 Aircross gazdag személyre szabási lehetőségeket kínál, ráadásul megemelt hasmagassága, nagy kerekei és széles sárvédői is hangsúlyozzák az autó SUV vonásait. Nyolcféle színkombinációval és ötféle belső hangulattal, dízel vagy benzinmotorral lesz kapható.

Az autó nagyméretű ülésekkel, nagy csomagtartóval és magas belső terekkel akár a magasabb emberek, vagy több fő számára is megfelelő utazási környezetet biztosít. Panorámatetővel, okostelefon töltővel, parkolási asszisztenssel teszi kényelmesebbé az utazást.

A C3 Aircross SUV megfelelő vezetési élményt biztosít városban, vagy éppen nehezebb terepeken is. Mud&Snow gumiabroncsai mindenféle úttípushoz képesek alkalmazkodni. Az autó Grip Control rendszere ötféle üzemmódban teszi biztonságosabbá az utazást. A Standard mellett Homok, Terep, Havas út és ESP OFF üzemmód is választható, és lejtmenetben is képes alacsony sebességen tartani az autót.

A SUV utastere tágas, ülései dönthető háttámlákkal felszereltek, a hátsó üléspad 2:1 arányban osztott és csúsztatható. Csomagtartója nagy, a 410 literes alapméret az ülések mozgatásának köszönhetően 520 literesre növelhető, az ülések lehajtásával pedig 1289 literes kapacitás is elérhető.

Az autó több belső tárolóhellyel is rendelkezik, melyek közül a kesztyűtartó hűthető, és elfér benne egy 1,5 literes üveg is.

A műszerfalon 7 colos kijelzővel lehet az autó különböző funkcióit működtetni.

A SUV műszerfalán a vezérlés egy 7 colos érintőképernyővel történik, melyről a légkondicionáló, a rádió, a telefonos funkciók és a navigációs rendszer is működtethetők.

Műszaki adatok:

  • Hosszúság: 4,15 m
  • Szélesség: 1,76 m
  • Magasság: 1,64 m
  • Tengelytáv: 2,60 m
  • Csomagtér-kapacitás: 410–520 l
Hirdetés

Kiemelt Partnereink