Gyártók

Suzukiban utazik a fajszi Pata József

A Bács megyei Fajsz község legnagyobb munkaadója Pata József családi vállalkozása, amely többször volt már az Év beszállítója a Suzukinál.

Szerző: Kovács András | 2009.10.26. 17:12

Suzukiban erős a Kaloplasztik

Gumi- és műanyag-feldogozás a profilja a 45 éves múltú kalocsai Kaloplasztiknak, a Suzuki A-kategóriás beszállítója az iparági válság miatt most éppen nehéz időket él.

Szerző: Kovács András | 2009.10.26. 11:53

TopTalent a tehetségekért

Az Audi Hungaria keresi a legtehetségesebb műszaki szakirányon végzett diplomásokat • Hosszú távú munkaerő utánpótlás stratégia • Tehetségek a középpontban • Cél: szerződéskötés a 10 legjobb diplomással Győr – A „Top Talent Program”-mal az Audi Hungaria a legtehetségesebb főiskolai vagy egyetemi műszaki szakirányú végzősök vagy már diplomát szerzett fiatalok érdeklődését kívánja felkelteni. Ennek keretében a 2009-es tanév nyári vagy őszi szemeszterében végzett diákok közül az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. a tíz legsikeresebb pályázónak munkalehetőséget kínál a motorfejlesztés, gyártástervezés, jármű- illetve motorgyártás továbbá a logisztika területén. „Az Audi Hungaria személyügyi stratégiája szerint a legjobb szakemberek kiválasztása befektetés a vállalat jövőjébe. A „Top Talent Program”-mal a biztos munkahelyen túlmenően, egyénre szabott fejlődési lehetőséget és vonzó jövőképet kínálunk a fiatal tehetségeknek.” - mondta Rozman Richárd, az AUDI HINGARIA MOTOR Kft. személyügyi igazgatója. A Top Talent Programot olyan főiskolai és egyetemi végzősök, vagy most végzett fiatalok számára hirdette meg a győri vállalat, akik műszaki szakirányon (gépész-, villamos-, közlekedési és gazdasági valamint mechatronikai mérnök) kiváló eredménnyel végeztek 2009 tavaszi szemeszterében, vagy előreláthatólag 2009 őszi szemeszterében végeznek, és német nyelvtudással rendelkeznek. A november 20-ig pályázatot beadók közül a 30 legjobb jelentkező számára az Audi Hungaria Győrben egy, a megszokottól eltérő kiválasztási programot szervez. A nap végén a 10 legtehetségesebb jelentkezőnek a vállalat munkaszerződést ajánl fel. Az Audi Hungaria munkaadóként évek óta közkedvelt a magyarországi egyetemi és főiskolai hallgatók körében. Az AIESEC nemzetközi hallgatói szervezet „legvonzóbb munkáltató” felmérésében 2008-ban a vállalat a mérnök- és közgazdász hallgatók körében az első helyet érte el. Fényképek és további információk elérhetőek a www.audi.hu internet címen. A „Top Talent Program”-mal az Audi Hungaria a legtehetségesebb főiskolai vagy egyetemi műszaki szakirányú végzősök vagy már diplomát szerzett fiatalok érdeklődését kívánja felkelteni.

Szerző: | 2009.10.05. 15:30

Öt hónapos ösztöndíj a Bosch támogatásával

A Műszaki Egyetem 10 legkiválóbb hallgatója nemzetközileg elismert professzoroktól és vezető német vállalatok fejlesztőmérnökeitől tanulhat a németországi Karlsruhe egyetemén.

Szerző: | 2009.09.29. 16:30

Ötödik tanév Audi-támogatással

Az Audi Hungaria támogatásával 2005 óta folyó német-magyar kéttannyelvű általános iskolai képzésben ötödik alkalommal tartottak évnyitót a kisdiákoknak.

Szerző: Koloszár Tamás | 2009.09.03. 14:22

Kevesebb motor, kevesebb autó

A győri Audi Hungaria Motor Kft. közzétette az első félév mérlegét.

Szerző: Koloszár Tamás | 2009.08.01. 15:07

Audi TT RS Kölnben

A Győrött készülő, szupererős TT RS sportautó Németországban és Belgiumban mutatkozott be, amelyet a világsajtó képviselői ki is próbálhattak.

Szerző: Koloszár Tamás | 2009.06.13. 00:30

Vegyesvállalat üléshabok gyártására

Az autóiparban használatos üléshabok gyártására hozott létre vegyes vállalatot a német F. S. Fehrer Automotive GmbH és a győri Rába Járműipari Holding Nyrt.

Szerző: | 2009.03.05. 16:42

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink