Gyártók

Újabb szúrást kapott új gazdájától az Opel

Üzemlátogatások eredményeiről számolt be Carlos Tavares: a PSA első embere szerint a franciák telephelyei sokkal hatékonyabban működnek, mint az újonnan felvásárolt Opel/Vauxhall-gyárak. Pénzügyi fronton sem épp rózsás a helyzet, a németek minden egyes munkanap négymillió euró veszteséget kényszerülnek elkönyvelni.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.09.25. 06:30

Itt a Volvo legújabb reménysége, az XC40

Nagy várakozás övezte, most itt van: számos történelmi komoly újítással, a BMW-től a Jaguarig márkák tömegét támadva érkeztek meg a svédek a kis SUV-ok szegmensébe.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.09.24. 07:10

E-autók és akkumulátorok: milliárdos offenzívába kezd a Daimler

Egyre nő az autóipari nyomás az Egyesült Államok piacának lassulása miatt, ezért még az ázsiai és európai gyártók is agresszíven próbálják felfuttatni helyi operációjukat. A folyamatból a Daimler AG sem maradhat ki, a németek egymilliárd dollárral törnek előre.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.23. 06:26

Az autóipart is megrázta a mexikói földrengés

Az autógyártók felmérték közép-mexikói üzemeikben a földrengés okozta károkat. A Volkswagen és az Audi nehéz helyzetben van Puebla államban, ideiglenesen leállt a termelés, átvizsgálják az épületeket. A dolgozók is kisebb pihenőt kapnak.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.22. 11:15

Olasz szakember került az Opel Southeast Europe élére

Az Opel Southeast Europe-hoz (OSE) tartozó márkakereskedések az év első nyolc hónapjában közel 35 ezer autót adtak el, regionális szinten ez 6,5 százalékos piaci részesedést eredményez a cégnek, amelynek új vezetője, Enrico De Lorenzi sok lehetőséget lát az Opel számára a 14 közép- és észak-európai országot tömörítő régióban.

Szerző: MTI | 2017.09.20. 08:49

A teljesen új Mack Anthem a tradicionális kamionok jövője

A teherautók az autóipar egy különálló területe. Teljesen más okból léteznek, mint a többi jármű, és ezért rengeteg követelménynek kell megfelelniük. A héten Pennsylvaniában bemutatták az Anthemet, a Mack legújabb modelljét.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.19. 12:31

Együttműködést tervez a Ford és a Mahindra

Szándéknyilatkozatot írt alá stratégia együttműködés létesítéséről elektromos járműtechnológiai és mobilitási szolgáltatási területeken az amerikai Ford Motor Co. és az indiai Mahindra and Mahindra Ltd. - jelentette be közös közleményben hétfőn a két autógyár.

Szerző: MTI | 2017.09.19. 09:55

Elfogytak a szép szavak: szigoríthatnak a franciák az Opelnél

Változhat a széljárás az PSA és az Opel kommunikációjában, hiszen a konszern vezetője szerint hatékonyságnövekedés és költségcsökkentés nélkül nem működhet tovább a német márka. A hangnem élesebbé válásával párhuzamosan Carlos Tavares támogatásáról is biztosította az Opelt – ha teljesülnek bizonyos feltételek.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.09.19. 06:30

A Los Angeles-i Autószalonon debütál a Genesis G70

A Hyundai Motor tette közzé a 2017-es LA Autószalon első leleplezését. A Genesis G70-t, amelyről már képeket és részleteket is kaptunk ízelítőként, az eseményen mutatják be.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.09.18. 14:03

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink