Gyártók

Geotermikus hővel fedezi hőenergiája 70 százalékát a győri Audi

A vállalat a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. által meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjában részesült. A fenntarthatósági projekt témája a mélyfúrású kutakból nyert megújuló geotermikus hőenergia hasznosítása az autóiparban, ipari csarnokok fűtésére, valamint technológiai célú hőellátásra.

Szerző: autopro.hu/P.M. | 2017.03.07. 09:26

Opel-felvásárlás – Berlin üdvözli az új tulajdonos vállalását

A német kormány üdvözli, hogy a francia PSA konszern az Opel autógyártó társaság új tulajdonosaként tiszteletben tartja a munkahelyek és üzemek megőrzéséről, és a beruházások folytatásáról szóló szerződéseket és megállapodásokat.

Szerző: MTI | 2017.03.07. 08:15

Újabb motorgyárért szállhat ringbe Magyarország

Ki tudja, a végén még talán hazánk is profitál abból, hogy a Nissan tavaly felvásárolta a Mitsubishi 34 százalékát – a japánok ugyanis egyes hírek szerint egy új, közép-kelet-európai üzemmel pörgetnék fel utóbbi márka eladásait.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.03.07. 07:30

VW Arteon: tovább jut, mint az elődje?

Új, a CC alapjaira épülő prémium modellt küld csatasorba a német autógyártó. A gép ezen a héten debütál a Genfi Autószalonon, ennek megfelelően mutatjuk, mit lehet eddig tudni a Passat fölé pozícionált újdonságról.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.03.07. 07:18

Világszerte 1 millió Mercedest hívnak vissza

A Daimler német autóipari konszern világszerte 1 millió Mercedes személyautót hív vissza, mert előfordult, hogy az indítómotor túlhevült és kigyulladt.

Szerző: MTI | 2017.03.03. 20:01

A Genfi Autószalonon tartja nemzetközi bemutatóját az Ibiza új generációja

Mindig az autóipar jelentős eseményének számít a Genfi Autószalon, nem véletlen, hogy itt mutatkozik be a SEAT Ibiza ötödik generációja, így a stand középpontjában a márka legnagyobb darabszámban értékesített modellje áll majd, amely eddig több, mint 5,4 millió példányban talált gazdára.

Szerző: autopro.hu/W.A. | 2017.03.03. 10:00

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink