Gyártók

Új szlogenre és logóra vált az Opel (videóval)

„The future is everyone’s” , azaz „A jövő mindenkié”- így szól a közelmúltban a GM tulajdonából a PSA csoporthoz került Opel új szlogenje. De nem csak a „Wir leben autos” (Autókért élünk) jelmondatot cserélik le, hanem a logón is változtatnak.

Szerző: autopro.hu/V.V. | 2017.06.16. 14:03

A Hyundai 2020-ig két új SUV-t tervez

A koreai autógyártó tervei szerint tovább gyarapítja SUV összeállítását az évtized végéig. Egy sub-compact és egy upper-large terveit már el is fogadta.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.16. 10:00

Kokain miatt kapták el a VW egyik vezetőjét

Japán autóipara újabb drogbotránytól hangos, miután a Volkswagen Japan egyik vezetőjét őrizetbe vették állítólagos droghasználat miatt. A német Thomas Siebert elismerte, kokaint használt.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.16. 09:01

A Seat UK új Kölcsönzési és Motability menedzsert nevezett ki

Sam Hothit nevezte ki Kölcsönzési és Motability menedzsernek a Seat UK sikeres angol flottacsapatába. A Motability olyan angliai kezdeményezés, amely mozgássérült emberek, és családjuk számára teszi lehetővé, hogy új autót, kismotort vagy elektromos kerekesszéket lízingeljenek, felhasználva a kormányzat mobilitási segítséget.

Szerző: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.15. 10:30

Heteken belül megkezdi működését a Skoda algériai gyára

A Volkswagen-csoporthoz tartozó Skoda hamarosan megnyitja első afrikai gyárát, néhány héten belül megkezdődhetnek a munkálatok az algériai Relizane városában található Skoda-üzemben – jelentette a cseh Mlada fronta Dnes napilap online kiadása.

Szerző: MTI | 2017.06.15. 09:02

A BMW az elektromos jövőbe fektet

A BMW is lépést tart az aktualitásokkal, sőt a járműértékesítés növelése helyett az elektromos autók fejlesztését tűzte ki célul.

Szerző: autopro.hu/V.V. | 2017.06.14. 15:22

Új célokért hajt az Audi Amerikában

Alaposan felturbóznák értékesítéseiket az Egyesült Államokban a négykarikások. Ennek egyik kulcsa az az agresszív termékpolitika lehet, ami komoly előnyhöz juttathatja őket a többi gyártóhoz képest.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.06.14. 06:30

Nem jut dűlőre brit dolgozóival a BMW

Elutasították a vállalati nyugdíjazási javaslatot a gyártó szigetországi dolgozói, így továbbra sem sikerül lezárni a hónapok óta nyúló ügyet. Bár a mostani ajánlatban már forintmilliókról volt szó, a helyi szakszervezet nem enged, és valódi problémamegoldást követel.

Szerző: autopro.hu/B.B. | 2017.06.13. 12:50

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink