Gyártók 1300 autóval segíti az egészségügyi dolgozókat a Renault

1300 autóval segíti az egészségügyi dolgozókat a Renault

autopro.hu/P.B. | 2020.04.09 06:21

1300 autóval segíti az egészségügyi dolgozókat a Renault

Fotó: Reanult Press

A Renault így próbál segíteni az egészségügyi dolgozóknak, hogy mindenképp bejussanak a munkahelyükre, vagy éppen onnan haza akkor is, ha az autójuk meghibásodik vagy akár nem rendelkeznek saját járművel.

Hirdetés

A francia főváros ZITY nevű autómegosztó szolgáltatása 300 Renault ZOE-val segíti a koronavírus-járvány elleni küzdelmet. Az autókat kilenc kórház közelében helyezték el, melyek dolgozói ingyen használhatják a járműveket.

Ezen felül tíz autóval a kórházi szállításban is segédkeznek, hogy a szükséges alapanyagok és védőfelszerelések időben eljuthassanak a helyükre.

Országszerte ezer Renault áll az egészségügyi dolgozók rendelkezésére

150 kereskedés összesen ezer autót különített el az egészségügyi dolgozók számára. Ezeket az autókat korábban cserekocsiként használták vagy rövidebb távra bérbe adták. A járművek az egészségügyben dolgozókat segítik, hogy ők mindenképpen tudjanak dolgozni.

Az így igénybe vehető autók használata szigorú biztonsági feltételekhez kötött, az autókat csak megfelelő higiéniai előírások betartásával lehet használni, valamint a szervizekben komoly takarításon esnek át a járművek, mielőtt átadják őket.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink