Rendezvények / Képzések

2017 április

H
K
Sz
Cs
P
Sz
Szo
27
28
29
30
31
1
2
8
9
14
15
16
17
21
22
23
29
30

SPC – Statisztikai folyamatszabályozás képzés

Kezdete: 2017.04.12. 09:00
Vége: 2017.04.12. 16:00
Helye: 1143 Budapest, Semsey Andor utca 25. fszt/1. (Vinçotte irodaház)
Leírás:

Időtartam: 2 nap

A SPC – Statisztikai folyamatszabályozás képzés leírása:

A statisztikai folyamatszabályozás célja a vevő által előírt minőség megvalósítása a lehető legolcsóbban. A hallgatók megismerik az ehhez szükséges módszereket.

A képzés már a kezdetektől fogva a gyakorláson keresztüli megértést helyezi előtérbe. Ábrák, grafikonok, táblázatok segítségével jutnak el a résztvevők a téma olyan szintű megértéséhez, amely a gyakorlati alkalmazáshoz szükséges és elégséges felkészültséget jelenti számukra. Az egyszerűbb képleteken túlmenő bonyolultabb statisztikai összefüggések megismerésénél a hangsúly az összefüggések értelmezésén és alkalmazásán van, összhangban azzal a gyakorlattal, hogy a mindennapok során ezeket a számolásokat általában statisztikai szoftver (legalább excel) végzi el helyettünk. A résztvevők – amennyiben hoznak (excelben) – saját adatokkal dolgoznak, ezeket elemezzük, és közösen vonunk le következtetéseket.

Kinek ajánljuk:

Elsősorban autóipari beszállító vállalatoknál dolgozó különböző szakirányú szakembereknek, akik az ilyen jellegű vállalatoknál különböző funkciókban és hierarchikus szinteken vezetői feladatokat látnak el. Minőségügy, termelés területén dolgozó szakembereknek és vezetőknek, belső és független konzulenseknek, leendő auditoroknak.

Részletes információ és jelentkezés a Vincotte honlapján.Autóipari eseményt szervez?

Amennyiben eseménynaptárunkból hiányol egy autóiparral kapcsolatos rendezvényt vagy képzést kérjük küldje el nekünk!


Beküldés!
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink