Rendezvények / Képzések

2017 április

H
K
Sz
Cs
P
Sz
Szo
27
28
29
30
31
1
2
8
9
14
15
16
17
21
22
23
29
30

VDA 6.3 Kompetenciafejlesztő képzés tanúsított folyamat auditorok számára

Kezdete: 2017.04.11. 09:00
Vége: 2017.04.11. 17:00
Helye: Budapest, QFD Kft.
Leírás:

Ezzel a képzéssel lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy folyamat auditori kompetenciát megerősítse, a napi gyakorlatból származó tapasztalatait a többi résztvevővel megoszthassa, az alkalmazásra vonatkozó ismereteit továbbfejlessze. Ebbe a képzésbe az upgrade képzés valamennyi tartalmi elemét beintegráltuk, hogy az aktuális piros kötet (2016) alapján minden eddigi tapasztalat visszatükröződjön.
 
A VDA 6.3 folyamat auditor képzés vizsgával lezárt, sikeres elvégzését követően egyből adódik az auditori kompetencia folyamatos fejlesztésére irányuló kérdés. Az auditok végrehajtása során újra meg újra adódnak olyan helyzetek, amikor a követelmények kezelésével, azok megfelelő értékelésével kapcsolatban bizonytalanság merül fel. Ezzel a képzéssel lehetőséget biztosítunk arra, hogy az ilyen mindennapos helyzeteket a résztvevőkkel és egy szakemberrel közösen megbeszéljük, a követelmények és az értékelés alkalmazásáról, helyességéről egyeztessünk. Mindezzel növelheti magabiztosságát a folyamatauditok során, emellett személyes továbbfejlődéséhez is javaslatokat kaphat.

Részletekért kattintson a QFD Kft. honapjára.


Alapképzés hulladékokkal kapcsolatos feladatok elvégzésére

Kezdete: 2017.04.11. 09:00
Vége: 2017.04.11. 17:00
Helye: 1143 Budapest, Semsey Andor utca 25. fszt/1. (Vinçotte irodaház)
Leírás:

Az Alapképzés hulladékokkal kapcsolatos feladatok elvégzésére képzés leírása:

Hulladékokkal kapcsolatos jogszabályi háttér ismertetése valamint a hulladékokkal kapcsolatos napi és időszakosan végzendő feladatok megvalósításához szükséges ismeretek megszerzése.

Kinek ajánljuk:

Azon munkatársaknak, akik bármilyen területen kapcsolatba kerülnek – akár napi szinten, akár időszakosan (közvetlenül részt vesznek, vagy irányításuk alá tartozik) – hulladékok szállításával, kezelésével, vagy tárolásával.

Részletes információ és jelentkezés a Vincotte honlapján.


NI Autóipari Fórom

Kezdete: 2017.04.11. 09:00
Vége: 2017.04.11. 16:00
Helye: Aquaworld Resort Budapest Hotel 1044 Budapest, Íves út 16.
Leírás:

 

Autóipari vállalatok és szakemberek számára rendezett fórum

Az „Eszközeink Internete” (IoT) fejlődésével az új gépkocsik közel 60%-a mobilrendszereken keresztül hálózatba lesz kötve, aminek következtében az autóipari vállalatoknak új módszereket kell majd bevezetniük a járművek tesztelésében. E módszerekhez kapcsolódó technológia többek között a nagy adatmennyiségek (Big Data) vagy a fejlett vezetéstámogató rendszerek (ADAS) kezelése is. Ezen a fórumon a National Instruments és partnerei adnak áttekintést azokról a műszaki megoldásokról, amelyek révén az újszerű technológiai elemek a fejlesztés bármely fázisában ― a tervezéstől egészen a tesztelésig terjedően ― rendszerbe építhetők. 
Fedezze fel velünk a legújabb technológiákat!


A konferencia főbb témái:

  • Platform-alapú megközelítés autóipari tesztelésben
  • Fejlett vezetéstámogató (ADAS) rendszerek tesztelése és karakterizálása
  • Járműfedélzeti infokommunikáció tesztelése az NI eszközeivel
  • Döntéshozatal javítása adatfeldolgozás támogatásával

A teljes program hamarosan elérhető honlapunkon.

Miért érdemes részt venni?

  • Új technológiák megismerése | Betekintést nyújtunk az autóipari mérés és tesztelés legújabb technológiai megoldásaiba.
  • Kapcsolatépítés | Lehetősége nyílik az iparág jeles képviselőivel tapasztalatot cserélni, olyanokkal, akik az alkalmazásfejlesztés terén már megküzdöttek hasonló problémákkal, illetve olyanokkal is, akiknek tanácsra van szükségük.
  • Konzultációs lehetőség rendszerintegrátor partnereikkel | Vitassa meg futó projektjeit partnereikkel, akik tapasztalattal rendelkeznek az egyes szakterületeken.

Részletes információ és jelentkezés az NI honlapján.


VCA/SCC Rendszerismeretek képzés

Kezdete: 2017.04.11. 09:00
Vége: 2017.04.11. 16:00
Helye: 1143 Budapest, Semsey Andor utca 25. fszt/1. (Vinçotte irodaház)
Leírás:

A VCA/SCC Rendszerismeretek képzés képzés leírása:

Amennyiben a MUNKAVÁLLALÁSHOZ szükséges VCA képzés és vizsga érdekli, látogasson el az alábbi webcímre: http://www.vcavizsga.hu/

VCA/SCC Rendszerismeretek képzés: A beszállítók biztonsági tanúsítványának meglétét, vagyis a belga VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) vagy angolul SCC (Safety Certificate for Contractors) kritériumok alkalmazását a veszélyes iparágakban – mint a petrolkémia, vegyipar, építőipar – működő nagyvállalatok írják elő a területükön munkát végző alvállalkozók számára. A VCA/SCC kritériumrendszer nem rendszerszabvány, mégis számos irányítási rendszerben működő elemet ötvöz gyakorlati munkabiztonsági, munkahelyi egészségvédelmi és környezetbiztonsági intézkedésekkel. Nagy hangsúly kerül a munkavállalók munkabiztonsági tudására (személyi tanúsítás) és a projektek biztonságos kivitelezésének gondos tervezési és megvalósítási kritériumainak meghatározására.

A képzés a vállalkozók vezetői/szakemberei számára nyújt segítséget a kritériumok helyes értelmezése, a bevezetés gyakorlati megvalósítása terén.

Kinek ajánljuk:

Kérdéslistát alkalmazni szándékozó cégek vezető beosztású munkatársai, munkavédelmi szakemberei, irányítási rendszert felügyelő szakemberei, belső auditorai részére, valamint felkészítő cégek szakemberei részére.

Részletes információ és jelentkezés a Vincotte honlapján.


Termékfelelősség, termékbiztonság, CE jelölés

Kezdete: 2017.04.11. 09:00
Vége: 2017.04.11. 16:00
Helye: 1143 Budapest, Semsey Andor utca 25. fszt/1. (Vinçotte irodaház)
Leírás:

A Termékfelelősség, termékbiztonság, CE jelölés képzés leírása:

A termékfelelősség olyan kártérítési felelősség, amely minden terméket előállító vállalatot fenyeget! A képzés magyar, európai és amerikai jogeseteken keresztül ismerteti a termékfelelősség fogalmát, az elkerülési és a megelőzési lehetőségeket. Ismertetésre kerülnek a CE jelölés megszerzéséhez szükséges intézkedések, a lehetséges megoldások.

Kinek ajánljuk:

Minden terméket előállító cég vezetőjének, és minden a termék előállításában részt vevő munkatársa számára.

Részletes információ és jelentkezés a Vincotte honlapján.


Munkatársból felettes

Kezdete: 2017.04.11. 09:00
Vége: 2017.04.11. 16:00
Helye: TEKT Academy, 1116 Budapest, Sopron út 64.
Leírás:

 

 A képzés kezdete:            2017.04.11. 09:00

A képzés zárása:             2017.04.12. 16:00

 Miért van szükség a képzésre?

A szervezeten belüli előrelépéssel, a kollégából vezetővé válással, a kinevezéssel valami megváltozik. Az addigi szimmetrikus viszony alá-fölérendeltséggé alakul át. Ez szükségképpen magával vonja az addig személyes kapcsolatok megváltozását. A régi kollegiális viszonyoktól való eltávolodás és az új vezető szerep közötti egyensúly megtalálása sokszor nem könnyű. Eddig nem tapasztalt ellenállások, viszonyulások, változások alakulhatnak ki. Ezért fontos a szerepváltásból adódó új körülményekre előre felkészülni.

 A képzés célja:

Felkészíteni a kinevezésre váró kollégát a megváltozott szerepre, segíteni őt a vezetői magatartás kialakításban, a régi kapcsolatok, az esetleges konfliktushelyzetek megfelelő kezelésében.

Képzés időtartama: 2 nap

 

A képzésről bővebb tájékoztatást talál a TEKT honlapján.

Elérhetőségeink:

E-mail: kepzes@tekt.hu

Telefonszám: +36-1-7822883


 Autóipari eseményt szervez?

Amennyiben eseménynaptárunkból hiányol egy autóiparral kapcsolatos rendezvényt vagy képzést kérjük küldje el nekünk!


Beküldés!
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink