Rendezvények / Képzések

2017 április

H
K
Sz
Cs
P
Sz
Szo
27
28
29
30
31
1
2
8
9
14
15
16
17
21
22
23
29
30

VCA/SCC Rendszerismeretek képzés

Kezdete: 2017.04.11. 09:00
Vége: 2017.04.11. 16:00
Helye: 1143 Budapest, Semsey Andor utca 25. fszt/1. (Vinçotte irodaház)
Leírás:

A VCA/SCC Rendszerismeretek képzés képzés leírása:

Amennyiben a MUNKAVÁLLALÁSHOZ szükséges VCA képzés és vizsga érdekli, látogasson el az alábbi webcímre: http://www.vcavizsga.hu/

VCA/SCC Rendszerismeretek képzés: A beszállítók biztonsági tanúsítványának meglétét, vagyis a belga VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) vagy angolul SCC (Safety Certificate for Contractors) kritériumok alkalmazását a veszélyes iparágakban – mint a petrolkémia, vegyipar, építőipar – működő nagyvállalatok írják elő a területükön munkát végző alvállalkozók számára. A VCA/SCC kritériumrendszer nem rendszerszabvány, mégis számos irányítási rendszerben működő elemet ötvöz gyakorlati munkabiztonsági, munkahelyi egészségvédelmi és környezetbiztonsági intézkedésekkel. Nagy hangsúly kerül a munkavállalók munkabiztonsági tudására (személyi tanúsítás) és a projektek biztonságos kivitelezésének gondos tervezési és megvalósítási kritériumainak meghatározására.

A képzés a vállalkozók vezetői/szakemberei számára nyújt segítséget a kritériumok helyes értelmezése, a bevezetés gyakorlati megvalósítása terén.

Kinek ajánljuk:

Kérdéslistát alkalmazni szándékozó cégek vezető beosztású munkatársai, munkavédelmi szakemberei, irányítási rendszert felügyelő szakemberei, belső auditorai részére, valamint felkészítő cégek szakemberei részére.

Részletes információ és jelentkezés a Vincotte honlapján.Autóipari eseményt szervez?

Amennyiben eseménynaptárunkból hiányol egy autóiparral kapcsolatos rendezvényt vagy képzést kérjük küldje el nekünk!


Beküldés!
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink