Új székházat épít a Fanuc Törökbálinton

Szerző: autopro.hu/G.I. | 2017.09.08. 12:19

A több, mint 3500 négyzetméteres új épület többszörösen felülmúlja majd az eddigi telephelyeket, hatékonyabb ügyfélkiszolgálást garantálva a cég partnereinek.

- Az utóbbi 10 év legjelentősebb mérföldkövéhez érkezett a FANUC Hungary Kft. -  így jellemzi Mezei Tamás, a Fanuc Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a magyarországi leányvállalat lépését.

A hazai cég egy apró irodaházban kezdte meg működését, mára pedig az egyik legjelentősebb hazai ipari automatizálási beszállítóvá nőtte ki magá. Termék- és szolgáltatás portfóliója a CNC vezérlésektől kezdve a robotokon át egészen a szerszámgépekig tart, szélesebb termékpalettát garantálva.

Az utóbbi időszak töretlen növekedése, az ipari trendek, az állandóan magasan tartott ügyfél elégedettség, különösen a robot és szerszámgép divízió összeolvadása indokolttá tette, hogy a Fanuc tovább bővítse Magyarországon kapacitásait. Az új székház funkciójában többszörösen felülmúlja majd a jelenlegi telephelyet, miközben további növekedési lehetőséget is tartogat majd magában.

A létesítmény megnyitásával a Fanuc Hungary Kft. ügyfelei gyorsabb szervizreakcióra, megnövelt tréningkapacitásra, tesztgyártási és gépmegtekintési lehetőségekre számíthatnak. Az épület 2107 végére nyeri el végleges formáját. A cég az aktív működést 2018 tavaszán tervezi elkezdeni új telephelyén.