Beszállítók Új csarnokot épít lőrinci telephelyén a Titán’94 Kft.

Új csarnokot épít lőrinci telephelyén a Titán’94 Kft.

autopro.hu | 2019.07.11 16:03

Új csarnokot épít lőrinci telephelyén a Titán’94 Kft.

A Titán’94 Kft. új termelő kapacitásokat épít ki Lőrinciben abból a 337,01 millió forint vissza nem térítendő támogatásból, amelyet a Széchenyi2020 programban nyert el.

Hirdetés

A 25 éves magyar tulajdonú, családi vállalkozás számára az új gyártócsarnokkal újabb technológia válik elérhetővé a szerszámkészítés területén. Ez kiegészíti, bővíti a cég tevékenységi körét és munkahelyeket teremt a Heves megyei Lőrinciben, illetve lehetőséget ad a további fejlődésre.

Az Európai Unió és a magyar kormány támogatásával a 4,5 hektáros fejlesztési területen megépülő 1000 négyzetméteres gyártócsarnokhoz 30 tonnás daru, és belső úthálózat is tartozik.

Szerszámkészítési és karbantartási munkákat tudnak majd elvállalni

A fejlesztési beruházás eredményeként a lőrinci telephelyen nagy teljesítményű CNC-megmunkáló központ és hőkezelő üzem jön létre. Ezáltal szerszámkészítési és karbantartási munkákat tudnak majd elvállalni 2020 januárjától.

A Titán’94 Kft. alkatrészgyártással, szerszámkészítéssel foglalkozó budapesti vállalkozás, amely számos autóipari cég első, másod- és harmadkörös beszállítója. Emellett prémium fém szaniter termékeket és elektronikai termékeket is előállítanak.

Nyitókép: Titán’94 Kft. (Az új csarnok alapkövét júniusban rakták le az egykori erőműi sportpálya területén a cég vezetőinek, valamint Lőrinci polgármesterének és jegyzőjének jelenlétében)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink