Beszállítók Elismerték a Samsung hulladékkezelési megoldásait

Elismerték a Samsung hulladékkezelési megoldásait

autopro.hu/P.B. | 2020.06.15 18:23

Elismerték a Samsung hulladékkezelési megoldásait

Fotó: Samsung

A Samsung összes félvezetőket gyártó üzeme megkapta a zérókibocsátás arany fokozatú minősítését az UL hulladékkezeléssel foglalkozó bizottságától. Az elismerés azt jelenti, hogy a Samsung összes telephelye 95 százaléknál is nagyobb mértékben felel meg az UL előírásainak, és égetés nélkül dolgozza fel a gyártás során keletkező hulladékot.

Hirdetés

Az elismerést megkapta a Samsung összes félvezetőket gyártó üzeme, melyekből három országban összesen nyolc található. A legtöbb félvezetőt Dél-Koreában, a Hwaseongban található üzemben gyártja a cég, ez a létesítmény platina fokozatú elismerést kapott, ami azt jelenti, hogy itt száz százalékban hő felhasználása nélkül hasznosítják újra a hulladékot.

Elsőként a Samsung texasi, Austinban található gyára kapta meg a minősítést januárban, majd sorban következett az öt koreai és a két kínai üzem, melyek mind megfelelőnek találtattak. A minősítési eljárások június közepére értek véget.

A környezetbarát működés kötelesség

Chanhoon Park, a Samsung Electronics infrastruktúráért felelős alelnöke szerint a környezetbarát működés a cégek kötelessége, a Samsung pedig elkötelezett amellett, hogy növekedése és működése ökológiailag fenntartható legyen.

Az UL minősítését olyan cégek kaphatják meg, melyek megfelelő eljárásokkal hasznosítják újra vagy kezelik a hulladékukat, ami elsősorban azt jelenti, hogy nem égetik azt el, és tárolják a környezetre veszélyes módon – írja az IndustryWeek.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink