Beszállítók Szingapúri akku-integrátor landolt Hollandiában

Szingapúri akku-integrátor landolt Hollandiában

autopro.hu/H.J. | 2019.02.10 05:00

Szingapúri akku-integrátor landolt Hollandiában

A lítium-ion cellák beszállítója, a Durapower Technology Group 2019 januárjában irodát nyit az észak-babanti Automotive Campus-on, Hollandiában. A cég megfelelő helyre tette be lábát, hiszen Hollandia élen jár az elektromos mobilitás kutatásában, és rengeteg pénzt pumpál a szektorba.

Hirdetés

A Durapower Technology Group Kínában, Japánban és az Egyesült Államokban már jelen van K+F-kapacitásával. Akkumulátor-rendszereiket széles körben alkalmazzák, például hibrid és elektromos járművek, speciális céljárművek esetében, valamint biztonsági rendszerek és egyéb, helyhez kötött energiatároló rendszerek működtetéséhez.

Kelvin Lim, a cég vezérigazgatója az iroda megnyitója alkalmával azt mondta, a Durapower nem pusztán lítium-ion- akkumulátorokat gyárt, hanem kulcsrakész megoldásokat szállít elektromos járművekhez, ide értve az akkumulátorok töltésére és cseréjére szolgáló berendezéseket, valamint energiatároló megoldásokat. A helmondi jelenlétünk pedig nagy lehetőség arra, hogy európai pozíciójukat megerősítsék.

Az Automotive Campusról korábban már bővebben is írtunk, ez a tőkeerős K+F+I ökoszisztéma az egyetemi szféra, az iparvállalatok és a helyi illetve regionális döntéshozó-igazgatási szervek, onkormányzatok együtműködésének köszönhetően jött létre.

Kiemelt Partnereink