Beszállítók Oroszországot veszi célba a Schaeffler

Oroszországot veszi célba a Schaeffler

autopro.hu/B.B. | 2016.12.16 09:45

Oroszországot veszi célba a Schaeffler

Az autóipari és vasúti gyártókkal való kapcsolat élénkülését, illetve újabb megrendeléseket remél a beszállító az országban nyitott irodájától.

Hirdetés

Egyre kíváncsibban és már-már türelmetlenül várják a vállalatok a trendek megfordulását és ezzel az oroszországi járműpiac feléledését - legalábbis erre utal, hogy többjük fenntartja gyártókapacitását a recesszióval küzdő országban. A Schaeffler nem elégszik meg ennyivel, újabb kapcsolatokat szeretne építeni, és további üzleteket tető alá hozni.

A beszállító most ennek reményében bővíti oroszországi tevékenységét: az újonnan létrehozott helyi iroda hozzájárulhat a járműipari és vasúti megrendelések stabil, folytonos alakulásához, írja az Automobilwoche.

A cégcsoport vezérigazgatója, Klaus Rosenfeld a létesítmény átadásakor kiemelte, az új moszkvai kirendeltség a gazdasági és politikai partnerségekre egyaránt jó hatással lehet.

Az INA, a LuK és a FAG vállalatokat összefogó csoport 2006-ban jelent meg az orosz piacon, 2014-ben pedig megnyitotta első üzemét Uljanowsk városában.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink