Beszállítók Meghívjuk: nézzen körül az AS-PL gyárában!

Meghívjuk: nézzen körül az AS-PL gyárában!

autopro.hu/B.B. | 2018.03.23 06:35

Meghívjuk: nézzen körül az AS-PL gyárában!

Iroda, raktár vagy termelőcsarnok – a 66 országban jelenlévő lengyel beszállító nem szégyenlősködik, alapos videóban mutatja meg, miként zajlik nála a munka.

Hirdetés

A hétköznapokban láthatatlan területekre nyerhetünk bepillantást az AS-PL-nek köszönhetően, amely Gdanski központjában és Lubichowoban található raktárában és gyártósorán készített látványos videót. A száz százalékban lengyel tulajdonban lévő vállalat, mely 1992-ben alakult Gdanskban, ma már 250 dolgozót foglalkoztató vállalattá nőtte ki magát.

A gépjárműalkatrészek és -részegységek gyártója több mint hatvan országban értékesíti termékeit, például generátorokat, indítómotorokat és start-stop rendszereket, melyek a személyautóktól kezdve a mezőgazdasági vagy vízi haszongépekig számos területen felhasználhatók. A cég termékkínálatában 15 ezer tétel szerepel, melyek a gyártó online katalógusában is megtekinthetők. Az AS-PL termékkínálata három termékvonalra oszlik, a különösen az optimális ár-minőség arányt kereső ügyfelek igényeitől az AS saját márkán keresztül a világszínvonalú gyártóktól beszerzett és összeszerelt prémium alkatrészekig terjed.

Ami az AS-PL jövőbeli terveit illeti, a vállalat Nexus Automotive Central Europe-pal tavaly novemberben aláírt együttműködési megállapodásának segítségével közép-kelet-európai jelenlétét erősítheti, ezen kívül a 2017-ben az Egyesült Királyságban alapított AS-PL UK Ltd. a brit piacon is komoly távlatokat nyit a beszállító előtt.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink